Ce dietă ține Giulia Nahmany, după ce a slăbit 35 de kilograme. La ce alimente a renunțat pentru a se menține: „Nu consum…”

.

Ce dietă ține Giulia Nahmany, după ce a slăbit 35 de kilograme. Ani de zile, Giulia Nahmany s-a luptat cu kilogramele în plus, însă a reușit să slăbească peste 30 de kilograme și să se mențină la greutatea dorită. Actrița nu a apelat la o operație de micșorare a stomacului, însă a făcut schimbări majore în regimul alimentar și are o dietă destul de strictă. Iată care sunt alimentele la care a renunșat definitiv Giulia Nahmany!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ce dietă ține Giulia Nahmany, după ce a slăbit 35 de kilograme. Giulia Nahmany s-a luptat cu kilogramele în plus încă din perioada adolescenței. Actrița a recunoscut că a ținut nenumărate diete, iar schimbările în regimul alimentar le-a început încă de la 15 ani, mărturisind că, la acea vreme, era „supraponderală’. Cu ajutorul sportului și a unei alimentații echilibrate, femeia de afaceri a reușit să slăbească peste 30 de kilograme, însă eforturile ei au continuat și după rezultatele obținute, căci și-a dorit să-și mențină greutatea constantă.


Giulia Nahmany recunoaște că a exlus din dieta ei o lungă „listă’ de alimente, pe care le-a caracterizat ca fiind drept nocive pentru organism. Când vine vorba despre îngrijirea tenului, actrița a recunoscut că nu este adepta procedurilor „invazive’, însă folosește produse destinate pielii sensibile.

Citește și: Giulia Nahmany a primit un mesaj uluitor în Ierusalim, la Mormântul Sfânt: „A venit la mine un rabin și a spus…'


Citește și: Ce fobii are Giulia Nahmany și cum scapă de atacurile de panică: „Nu trebuie să avem frica de moarte'

Citește și: Cine este Sherry Lever, concurenta care a venit însoțită de sclavul ei la Chefi la Cuțite: „Sunt o dominatoare profesionistă…'

Citește și: Andreea Marin a urcat pe scenă cu fiica ei, Violeta, și cu fiul lui Ștefan Bănică. Copiii sunt superbi, îmbrăcați în haine festive: ‘Îi iubesc nespus și sunt…’ / EXCLUSIV


Ce dietă ține Giulia Nahmany, după ce a slăbit 35 de kilograme

De când a slăbit peste 30 de kilograme, Giulia Nahmany a rămas fidelă unui stil de viață sănătos, excluzând din dieta ei carnea, glutenul, lactatele, zahărul și cafeaua. Actrița recunoaște că pune mare preț pe sănătatea ei, atât fizică, cât și psihică, căci își dorește să fie cât mai mult timp aproape de familia ei.

„Pentru mine este extrem de important, pentru că dacă eu nu am grijă de mine și dacă nu sunt în armonie și echilibru, atunci nu pot să am grijă și de familia mea… Eu nu consum carne de peste 8 ani de zile. Bine, dacă luăm lista, e destul de mare. Fără carne, fătă gluten, fără lactate, fără zahăr, fără cafea. Asta ne ajută să fim puri și acest lucru se reflectă în exteriorul nostru’, a spus acrița, potrivit click.ro.


Giulia Nahmany nu și-a făcut niciodată injecții cu botox

Giulia Nahmany recunoaște că nu și-a injectat niciodată botox sau acid hialuronic, însă are grijă să se hidrateze și folosește creme destinate tenului sensibil. De altfel, protecția solară este un elemente cheie în rutina ei de îngrijire.


„Eu aș spune că este unul dintre cele mai importante lucruri să am grijă nu doar de trupul meu, cât și de sufletul meu. Este o relație foarte strânsă între tot ce înseamnă fizic, psihic și mental și când se spune ‘ești ceea ce mănânci, într-adevăr așa este. Contează ceea ce mănânci și este benefică pentru organism  pentru a-i da combustibilul necesar. După aceea poți veni și cu alte ajutoare externe. Adică trebuie să știm ce creme să ne alegem, ce produse, ce tratamente să facem, să luăm vitamine și dacă nu se asimiliează, poți face și anumite tratamente intravenoase și tehnologia a avansat din ce în ce mai mult.


Recunosc că eu nu mi-am făcut niciun tratament invaziv pe față, de genul botox sau injecții. Încerc să mă hidratez foarte mult, folosesc creme care sunt dermatocosmetice, pentru că am pielea foarte sensibilă. Folosesc creme care au SPF, pentru protecție solară și, vă dezvălui un secret, încerc să îmi țin nivelul de cortizon scăzut în organism pentru că nivelul stresului, când este potolit, atunci este mult mai bine’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook