Giulia și Vlad Huidu, adevărul despre certurile de la America Express: „Soția mea are tendința să fie cicălitoare…”. Ce părere au despre câștigătoarele Laura Giurcanu și Sânziana Negru / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

De curând, Giulia și Vlad Huidu ne-au oferit un interviu amplu în revista VIVA!, în care ne-au vorbit, printre altele, și despre experiența America Express. Deși nu au câștigat sezonul, cei doi soți sunt mândri de parcursul lor în emisiune și au și de ce, pentru că au obținut cele mai multe amulete din istoria emisiunii de la Antena 1. În plus, au demonstrat că sunt un cuplu solid, în care rar se ivesc certuri, și au avut o relație excelentă și cu ceilalți colegi, deși erau adversari. Iată ce ne-au spus despre echipele Alexia – Aris Eram și Laura Giurcanu – Sânziana Negru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Țin minte că, la un moment dat, spiritele s-au încins între voi la o probă, la America Express, iar tu, Vlad, îi reproșai Giuliei că este „cicălitoare. De la ce porneau cel mai des disputele și cum le-ați gestionat?

G: Singurele momente mai tensionate, puține la număr, au fost cele în care eu și Vlad ne grăbeam să facem lucruri fără să înțelegem foarte bine ce avem de făcut. Uneori, eu încercam să îl repun pe el pe direcția corectă și deveneam cicălitoare, dar până la urmă orice femeie e uneori așa, iar el mă cunoaște îndeajuns de bine încât să nu se supere pe mine.

V: Secretul relației noastre e faptul că ne completăm foarte bine și, chiar dacă ne mai dezechilibrăm uneori, reușim să ne punem pe poziție destul de repede. Soția mea are tendința să fie cicălitoare uneori, dar nu îndeajuns de tare încât să mă deranjeze acest lucru.

giulia-si-vlad-1giulia-si-vlad-1

Citește și: Giulia și Vlad Huidu, dezvăluiri fără perdea despre ce au trăit la America Express: „Un cuplu căsătorit și cu copii e normal să se bucure de fiecare moment de intimitate pe care îl prinde' / EXCLUSIV

Citește și: De ce Giulia și Vlad Huidu au acceptat să participe la America Express 2023. Cine i-a convins, de fapt: „Au zis că am putea să ne descurcăm foarte bine…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu explică de ce a ajuns în instanță cu Bianca Drăgușanu: „Nu am avut nimic nici cu amanta fostului soț, cu nimeni din viața lui, dar…” / Solista nu mai are voie să pronunțe numele Biancăi

Citește și: De ce a șters Mario Fresh pozele cu Alexia Eram de pe contul de Instagram: „Suntem două persoane vulcanice. Sunt foarte multe schimbări…' / Au o relație de 7 ani

Giulia și Vlad Huidu, adevărul despre certurile de la America Express

Știu că ce ați trăit voi acolo a fost mult mai intens decât ce s-a văzut la televizor. Așadar, aș vrea să ne povestiți pe larg cum arăta o zi petrecută la „America Express. Ce v-a fost cel mai greu, pe lângă senzația de foame? La un moment dat, ați fost amenințați de niște localnici înarmați…

G: În general, eu mă trezeam dimineața la 5, pentru că așa eram obișnuită să fac și acasă, și plecam împreună cu echipa noastră la primul careu al zilei. Uneori aveam atât de multe misiuni, încât, pe la 10-11 dimineața, ne minunam de cât de multe lucruri am făcut până la ora respectivă.

V: O zi în „America Express înseamnă filmare non-stop de la 6.30-7.00 dimineața până la 23.00 și ne imaginam că facem într-o zi cât am face acasă într-o lună. Momentele de respiro erau doar atunci când filmam testimoniale sau când ne strângeam la careu.

Un moment extrem de emoționant a fost cel în care ați citit scrisorile de la copiii voștri. V-au impresionat până la lacrimi… Cum a fost să stați departe de fiica și de fiul vostru atâta timp?

V: Noi am avut un mindset foarte bine pus la punct încă dinainte să plecăm de acasă în legătură cu dorul de copii. Știam de la început că nu trebuie să ne gândim prea mult la dorul de Mika și Antonia, știam că sunt pe mâini foarte bune, că sunt în siguranță și că și-ar dori să ajungem cât mai departe în competiție.

G: Apoi, ne-am îndreptat toată „părințeala către Alexia și Aris, pe care i-am văzut ca pe copiii noștri, și asta ne-a ajutat foarte mult să ne focusăm pe ceea ce aveam de făcut.

„Am câștigat cele mai multe amulete din toată istoria America/Asia Express

De multe ori, rivalitățile dintr-o competiție duc la neînțelegeri sau chiar certuri între advsersari, cel puțin pe perioada concursului. Voi cu cine v-ați înțeles cel mai bine și cu cine ați empatizat cel mai puțin?

V: Noi considerăm că ne-am înțeles bine cu toată lumea, și asta cred că ne-a și ajutat să ne păstrăm energia pentru task-urile pe care le aveam de îndeplinit.

G: Atât eu, cât și Vlad suntem două persoane prietenoase și nu am avut motive să ne certăm cu nimeni, ba din contră, atunci când am putut ajuta, am făcut-o.

Dacă nu greșesc, voi ați fost cei care ați câștigat cele mai multe amulete de-a lungul competiției. Bănuiesc că asta a stârnit invidii în jurul vostru… V-ați simțit vreodată vizați, având în vedere că ați fost niște adversari de temut?

G: Nouă ne-au plăcut cel mai mult jocurile de amuletă, și asta cred că s-a și văzut. Am câștigat cele mai multe amulete din toată istoria „America/Asia Express pentru că nouă ne-a plăcut foarte mult să ne jucăm. Nu a fost acesta obiectivul nostru, însă ne bucurăm că am reușit să câștigăm 8 amulete.

V: Vizați cred că am fost încă din prima zi, dar asta ne-a motivat și mai tare la fiecare joc.

Ați fost eliminați cu doar o zi înainte de marea finală. Ce sentimente v-au încercat atunci, cât de mare a fost regretul?

V: Clar am regretat că nu am jucat și ultima zi din competiție în marea finală, însă mândria parcursului pe care l-am avut nu a putut umbri acest lucru.

G: Am iubit fiecare moment, oricât de greu a fost, iar limitele pe care ni le-am depășit, oamenii pe care i-am cunoscut și cu care ne-am împrietenit au fost marele câștig cu care am rămas după această experiență.

Ce părere au despre câștigătoarele Laura Giurcanu și Sânziana Negru

Ce părere aveți despre câștigătoarele Laura Giurcanu și Sânziana Negru? Considerați că meritau pe deplin premiul sau îi simpatizați mai mult pe Alexia și Aris Eram?

V: Fetele s-au descurcat bine în finală, iar din punctul nostru de vedere, toate cele trei echipe care au ajuns în etapa finală sunt câștigătoare, într-un fel sau altul.

G: Faptul că noi șase ne-am dorit și ne-am luptat foarte tare să ajungem în finală în această distribuție nu poate decât să confirme prietenia care ne leagă. În plus, faptul că am fost prima echipă care a ajuns în Buenos Aires a însemnat enorm pentru noi. Ne-a lipsit însă norocul…

Cum ați fost primiți înapoi, acasă, de copiii voștri? La cum vă știu, cred că s-a lăsat cu plâns… În grija cui i-ați lăsat cât ați fost plecați și ce reacție au avut când le-ați spus că nu voi sunteți câștigătorii?

Prima clipă în care ne-am văzut în aeroport a fost extrem de emoționantă și, da, am plâns toți, pentru că dorul a fost imens. Antonia și Mika au rămas acasă cu bunicii lor și au avut parte de două luni minunate, cu vacanțe și activități fel de fel, care i-au ținut destul de ocupați.

Sursă foto: Instagram, KOSS PHOTOGRAPHY, FACEBOOK

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton