Grigore Leșe, luat prin surprindere după ce a concertat în Pakistan: „Nu știam la ce să mă aștept. Am descoperit...”

.

Grigore Leșe, luat prin surprindere după ce a concertat în Pakistan. Grigore Leșe a concertat, recent, în Pakistan și s-a întors mai plăcut surprins de acolo decât se aștepta. Prezența sa recentă în Pakistan a făcut parte din dorința sa de a vedea cât mai multe locuri ale planetei, dar și de a întâlni muzica lumii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Grigore Leșe, luat prin surprindere după ce a concertat în Pakistan. Concertele susținute de Grigore Leșe la Islamabad și Lahore i-au întărit artistului convingerea că muzica are peste tot în lume „un singur limbaj’. La 68 de ani, Grigore Leșe a devenit cel dintâi artist român care a concertat în Asia, numele său fiind deja cunoscut în Siria, Iran și, mai nou, Pakistan.

Grigore Leșe, luat prin surprindere după ce a concertat în Pakistan


Grigore Leșe s-a întors plăcut surprins din Pakistan și spune că i-ar plăcea tare mult ca artiștii cu care a cântat acolo să vină și ei în România pentru concerte în țara noastră.

„Nu știam la ce să mă aștept, dar simțeam că voi descoperi ceva drag mie. Și așa a fost! Am descoperit horele celor din Pakistan.

Am cântat și am horit alături de o serie de artiști din acea țară și pot să vă spun că spectacolul a fost la fel de impresionant ca în oricare alt colt de lume.


Mai mult, aș putea cânta oricând la noi acasă, alături de acești artiști, cărora le-am și transmis invitația de a cânta și la noi!’, a precizat Leșe pentru impact.ro.

Citește și: Reacția lui George Buhnici când a fost numit de vloggerul Zoso „dolofan:„Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva

Citește și: Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei:’Informația a fost scoasă din context…’

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi:„Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă


Ce și-a cumpărat Grigore Leșe din Pakistan

Artistul și-a mărit colecția personală de fluiere cu unul adus special din Pakistan.

„Am plecat cu șapte fluiere la mine, spre Pakistan. Acolo, gazdele m-au așteptat și ele cu niște fluiere superbe. La trei dintre ele am și cântat în timpul spectacolelor. Iar pe unul dintre ele l-am adus în țară, atât de mult mi-a plăcut rezonanța sa!', spune Leșe.


Cel care avea până mai ieri mai bine de 50 de fluiere de cea mai bună calitate provenite din diverse colțuri ale lumii, cum ar India, Caraibe, Australia sau Irlanda, se declară de-a dreptul cucerit de noua achiziție. Leșe ține atât de mult la fluierele sale, că nu pleacă niciodată de acasă fără să aibă cu el compania măcar a unuia dintre acestea.

„Cel mai bun fluier din colecție cred că vine de la Cernăuți. E făcut cu mult suflet, din lemn de prun. Basarabenii știu încă să facă fluiere, fie din lemn de prun, fie din lemn de cireș’, a mai declarat artistul.