Haddaway, celebru pentru hitul "What is love", are o iubită româncă: "Nu sunt chiar ușor de suportat!" / Sunt împreună de patru ani

 Dumba Gabriela
.

Haddaway, artistul faimos pentru hitul „What is love”, care a făcut furori în anii 1990, are o iubită româncă și relația lor durează de câțiva ani, deși chiar el recunoaște că „nu este ușor de suportat”. Haddaway a venit prima oară în România în anul 1993, chiar după lansarea piesei „What is love', s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră și de atunci tot revine aici, un motiv în plus fiind iubita lui româncă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Haddaway are o legătură specială cu România, dincolo de succesul pe care l-a avut aici piesa „What is love”. De câțiva ani, artistul are o iubită româncă și deține chiar și un apartament de lux în București, petrecând în jur de două luni pe an în țara noastră.

81000393_1317954788408474_7381066044531539968_n81000393_1317954788408474_7381066044531539968_n

Haddaway, celebru pentru hitul „What is love”, are o iubită româncă

Într-un interviu mai vechi, Haddaway a povestit despre relația sa cu România, dar a făcut și câteva mărturisiri inedite legate de viața amoroasă.

„Am o iubită din România. Locuim împreună în străinătate. Însă nu e doar acesta motivul pentru care vin aici. Noi venim des pentru că aveți o țară minunată și multe femei frumoase. Trebuie să iubești o țară care are astfel de bogații', i-a mărturisit Haddaway lui Cristi Brancu, într-un interviu acordat acum mai bine de doi ani.

Unul dintre lucrurile care îl convinge să revină de fiecare dată în România este chiar iubita sa, care este româncă. „Iubita mea e româncă, avem o relație stabilă de 4 ani. Locuim împreună și în străinătate. Facem și afaceri împreună și ne înțelegem foarte bine', mai spunea Haddaway atunci.

În plus, artistul are și un apartament într-o zonă de lux din București. „Am un apartament de 176 metri pătrați, e înconjurat totul de pădure, e un vis. Petrec în România cam 2 luni pe an', a dezvăluit artistul.

Întrebat recent, de Fanatik.ro, cum a cunoscut-o pe iubita lui, Elizabeth și care are a fost primul gând care ți-a venit în minte atunci când a văzut-o, Haddaway a răspuns amuzat: „E frumoasă, dar hai să nu ne grăbim prea tare”.

Citește și: Nicolae Botgros va fi bunic! Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară: „Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi'

Citește și: Mioara Roman a fost înmormântată cu perle la gât. Oana Roman i-a ales și cumpărat ținuta: „A fost îmbrăcată elegant, cu…’

Artistul recunoaște că nu este un iubit comod, dar măcar îi place să gătească: „Nu sunt chiar ușor de suportat. Dacă eram așa, probabil aș fi fost ca majoritatea. Sun fanul declarat al bucătăriei italienești, asiatice și caraibiene. Îmi place foarte mult să gătesc.„.

Haddaway are o afacere în România

Haddaway i-a povestit lui Cristi Brancu, în interviul din 2022, și că iubita lui româncă apare în cel mai recent videoclip al său, pentru câteva secunde, într-o scenă filmată pe motor.

„Iubita mea apare în ultimul meu clip, apare câteva secunde în el. Eu iubesc România. Mă simt bine aici pentru că pot merge pe stradă și nimeni nu mă recunoaște. Vin aici și pentru festivalurile retro', a dezvăluit artistul.

Mai mult, Haddaway a declarat că legătura sa cu România nu se oprește aici. Artistul are chiar și un business în țara noastră, despre care însă nu a dat mai detalii. „Am o afacere în România. Nu vreau să spun însă despre ce este vorba. Iar pe 18 septembrie voi cânta la Forever hit, un festival dedicat anilor 90', a mai spus el. 

De altfel, artistul este deja pregătit pentru șederea în România. El a mărturisit că a învățat deja cuvintele de bază din limba română, formele de salut, dar și, așa cum era de așteptat, multe înjurături românești.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton