Halsey și Alev Aydin s-au despărțit, după 3 ani de relație. Artista vrea custodia exclusivă a fiului lor

 Ifrim Georgiana
.

Halsey, artista nominalizată de trei ori la premiile Grammy, s-a despărțit de Alev Aydin, tatăl fiului ei, după mai bine de 3 ani de relație. Se pare că decizia separării a fost luată de comun acord, însă cântăreața americană vrea custodia exclusivă a copilului. Iată istoricul poveștii lor de dragoste!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Halsey și Alev Aydin s-au despărțit, după 3 ani de relație. Relația dintre Halsey și Alev Aydin a început în urmă cu trei ani, însă cei doi au fost întotdeauna discreți cu privire la povestea lor de dragoste. În iulie 2021, artista americană a devenit mamă pentru prima dată, atunci când l-a adus pe lume pe Ender Ridley Aydin. Se pare că Halsey și tatăl fiului ei au decis acum să meargă pe drumuri separate, decizia fiind una de comun acord, potrivit surselor apropiate.

wehweh

Halsey, pe nume ei real Ashley Nicolette Frangipane, este una dintre cele mai populare artiste din SUA, a cărei carieră muzicală a început pe social media. Timp de trei ani, aceasta a format un cuplu cu Alev Aydin, care este producător, regizor și scenarist. Cei doi au devenit părinți în urmă cu aproape doi ani, iar după despărțire, artista își dorește custodia exclusivă a fiului lor.

Citește și: Cel mai nou cuplu la Hollywood: actrița Cara Delevingne se iubește cu solista Halsey. Dar asta nu e tot! Foștii lor parteneri formează și ei un cuplu!

Citește și: Adina Buzatu a purtat o ținută excentrică la Premiile Gopo 2023: „Fusta are 24 de ani, iar sandalele au cel puțin 10 ani'

Citește și: Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, s-a operat la nas. Cum se simte acum și ce colaborare pregătește cu Ramona Bădescu: „O persoană dulce, adevărată

Citește și: Francisca și TJ Miles, întâlnire neașteptată cu fostul soț al artistei, după ce au devenit un cuplu: „Trecutul e trecut, dar…”. Reacția neașteptată a lui Bogdan Lățescu

Halsey și Alev Aydin s-au despărțit, după 3 ani de relație

După un concubinaj de trei ani, Halsey și Alev Aydin au decis de comun acord să se despartă. Deși apropiații lor susțin că separarea a fost „amiabilă', se pare că artista americană vrea custodia exclusivă a fiului lor, Ender Ridley Aydin, în vârstă de doi ani.

Potrivit documentelor depuse în instanță, Halsey a mai cerut împărțirea cheltuielilor în mod echitabil pentru creșterea fiului lor, dar și un program de vizită rezonabil pentru producătorul de la Hollywood.

Ni s-a spus că despărțirea este complet amiabilă și că fostul cuplu își va crește împreună copilul', a declarat o sursă pentru The Blast.

Cine este Alex Aydin

În vârstă de 37 de ani, Alev Aydin este actor, scenarist, producător și regizor, cunoscut pentru serialul TV „Small Shots' (2017), difuzat pe Netflix. Totodată, a produs și scurtmetrajul HipMen: Los Angeles și a jucat în Lonely Boy (2013), Cruel Hearts (2018) sau General Hospital (2008-2010).

Acesta a fost văzut cu Halsey pentru prima oară în luna octombrie a lui 2020, când au ieșit împreună la cumpărături în L.A. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții unui băiețelul, anunțul fiind făcut de artistă pe rețelele de socializare.

„Recunoștință. Pentru cea mai ‘rară și euforică naștere. Sprijinită de dragoste', a scris Halsey pe Instagram în descrierea imaginilor în care aparea alături de fiul său și de Alev Aydin.

Halsey a pierdut o sarcină în 2018

În anul 2018, chiar în timpul unui turneu, artista Halsey a pierdut o sarcină. Cântăreața americană suferă de endometrioză și spunea că intenționează să treacă printr-o procedură de rocedura de congelare a ovocitelor.

„Am descoperit că sunt însărcinată și înainte de a realiza ce înseamnă asta pentru mine, pentru viitorul meu, pentru cariera mea, pentru relația mea, următorul lucru de care îmi amintesc este că mă aflăm pe scenă și am pierdut sarcina în mijlocul concertului', spunea Halsey la vremea respectivă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton