Hannelore de la Insula Iubirii a răbufnit. Concurenta atacă producătorii emisiunii: "A fost tendenţios montată"

 Pirvu Cristina
.

Hannelore de la Insula Iubirii explică ultimele scene care s-au arătat la TV, la Antena 1, de la Insula Iubirii. Ea e revoltată, spune că scenele au fost tendenţios montate!

Hannelore, după întâlnirea finală cu Bogdan difuzată şi la TV, a răbufnit în mediul online spunând că totul a fost montat în aşa fel încât să pară altceva decât ce s-a întâmplat cu adevărat. Ea afirmă că montajul a fost făcut aşa încât să fie pusă într-o lumină proastă.

Hannelore precizează şi că mesajul ei pentru Andi, cel pe care l-a transmis cu ajutorul brăţării, era altul. Ea face referire şi la scena în care l-ar fi atins pe Andi în zona intimă. Nu s-ar fi întâmplat asta, „faza cu plapuma a fost altfel decât s-a dat”, completează ea.

„Va rog sa realizati ca emisiunea este montata ulterior filmarilor…si in cazul meu a fost tendentios montata in asa fel incat lumea sa inteleaga diferit decat s-a intamplat in realitate! Si asta pentru ca am refuzat sa le fac jocul, si respectiv dorinta lor de audienta si apetitul pentru scandal.

Eu pastrandu-mi pozitia de integritate fizica si comportamentala, am deranjat…si montajul a fost facut special pentru a ma pune intr-o lumina proasta! Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii in suflet, manipulare psihica, lucruri intamplate legate de altfel de lucruri si supozitii, inclusiv gesturi marunte de-ale mele plasate in asa fel incat sa reiasa altceva decat s-a intamplat de fapt! Incercati sa intelegeti ca din cauza ‘nesupunerii mele cerintelor acestei emisiuni, am ajuns victima unui montaj murdar si defaimator mie! 

(Mesajul pe bratara a fost altul, faza cu plapuma a fost diferita decat cum s-a dat.)
Cat despre mesajele pe care le primesc, am impresia ca unii oameni nu stiu ce inseamna unele cuvinte si nu stiu cand sau cu ce sa le asocieze.
Nu imi ramane decat sa le multumesc celor care cred in mine si care imi sunt alaturi.
O zi frumoasa!”, a scris Hannelore pe Facebook.

Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii' s-au căsătorit

Hannelore și Bogdan de la ‘Insula iubirii’ s-au căsătorit, iar ceremonia a fost una cu adevărat spectaculoasă. Am pus mâna pe primele imagini de la nunta celor doi. Frumosul eveniment a avut loc în Budapesta. Chiar dacă emisiunea ‘Insula iubirii’ nu s-a încheiat, iar suspansul este mare, Hannelore și Bogdan au rămas împreună.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton