Heather Locklear, vedeta din „Melrose Place”, este internată într-o clinică de dezintoxicare

 Florentina Liutic
.

După o perioadă în care s-a confruntat cu o depresie puternică, actriţa Heather Locklear în vârstă de 55 de ani a fost internată în clinica de dezintoxicare Cliffside Malibu Rehab Centre.

 

Nu este pentru prima dată când blonda sexy din serialul „Melrose Place' urmează un program de dezintoxicare, iar problemele sale actuale ar fi început după ce s-a despărţit de iubitul său, medicul chirurg Marc Mani, şi ar fi căzut în patima alcoolului, luând în acelaşi timp şi multe medicamente.

 

Heather a ajuns în centrul de dezintoxicare în plină criză de isterie: „A luat multe medicamente, plângea şi ţipa. Avea nevoie de ajutor pentru că era într-o stare proastă. Va rămâne într-o casă privată alături de alte două persoane. Va ieşi doar ca să se vadă cu medicul său', a declarat o sursă pentru Radar Online.

 

De-a lungul anilor, Heather a avut nevoie în repetate rânduri de ajutor de specialitate din cauza problemelor sale psihice pentru care a urmat diverse tratamente.

 

În 2008 era descrisă ca o persoană cu tendinţe sinucigaşe, iar în 2010 a provocat un accident de maşină pe fondul consumului de medicamente. Doi ani mai târziu a fost internată în secţia de neuropsihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles după ce ar fi încercat să înghită un cocktail de medicamente.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton