Heidi Klum - Despre prima intalnire cu Seal

 Revista VIVA
.

Daca vreodata cei trei copii ii vor intreba: Mami, tati, cum v-ati cunoscut?', Seal si Heidi Klum vor fi nevoiti sa inventeze un raspuns care sa nu-i faca sa roseasca.

„Ne-am intalnit pentru prima oara in holul unui hotel din New York. El tocmai iesea de la sala si, vazandu-l, am ramas cu gura cascata', a marturisit Heidi de pe canapeaua lui Oprah Winfrey, care tocmai inaugurase cu aceasta ocazie joia dedicata cuplurilor de celebritati.

Motivul pentru care supermodelul de origine germana ramasese cu gura cascata avea o oarecare legatura cu faptul ca Seal, proaspat iesit de la fitness, purta o pereche de bermude de ciclist care lasa putin loc imaginatiei.

„Am vazut tot ce era de vazut, the whole package…', a spus Klum, chicotind.

Iar de atunci, pasiunea nici ca s-a mai stins. Cuplul a marturisit in interviul acordat lui Winfrey ca a depus oarece efort pentru a mentine vie flacara pasiunii.

Seal: „Primul mare hop intr-o relatie are loc cand apare primul copil. Totul incepe sa se invarta doar in jurul lui si, pana la urma, e de inteles. Micutii sunt adorabili, dar trebuie sa ne facem timp si pentru noi. Heidi va fi intotdeauna cea mai importanta pentru mine.'

Suntem de acord cu Oprah: Heidi are un sot pe cinste!

Text: Catalina Sevastre, Foto: www.celebscentral.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton