Henry Cavill și iubita lui, Natalie Viscuso, vor deveni părinți pentru prima oară: „Sunt foarte entuziasmat. Suntem amândoi foarte încântați și...”

 Calin Maria Bianca
.

Henry Cavill și iubita lui, Natalie Viscuso, vor deveni părinți pentru prima oară. Este vestea momentului! Actorul care a jucat rolul lui Superman, în vârstă de 40 de ani, a confirmat că așteaptă primul său copil cu iubita lui Natalie Viscuso, care are 34 de ani. Cei doi sunt în culmea fericirii acum, așa că Henry Cavill nu a ezitat și a făcut primele declarații!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dea- lungul timpului, actorul și iubita lui, Natalie Viscuso, au încercat să fie discreți privind relația lor și viața personală. Rareori au fost văzuți împreună, astfel că și în emisiuni de televiziune participă separat și nici interviuri nu au acordat cu privire la viața lor intimă. Cu toate acestea, vestea că așteaptă primul lor copil a luat cu asalt pe toată lumea, cel puțin la fel ca atunci când și-au oficializat relația.

henry-cavill-and-natalie-viscuso-041524-01cce773b0cc4263b7840ca9aa60bb0a-1henry-cavill-and-natalie-viscuso-041524-01cce773b0cc4263b7840ca9aa60bb0a-1

Citește și: Anamaria Ferentz a revenit în România, după 14 ani: „E mai frumos decât mă așteptam. Sunt foarte plăcut surprinsă, pentru că în București…”. Cum a așteptat-o prietena ei, Cristina Spătar

Citește și: Jador, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui, Oana Ciocan, e însărcinată: „Mi-aș dori o fată”

Citește și: Arpad Paszkany, nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță, s-a afișat cu Antonela Pătruț, la câteva luni de la divorț. Noua lui iubită a fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: În ce relații a rămas Alina Ceușan cu Alex Militaru, după anunțul divorțului de prietena ei, Carmen Grebenișan: „I-am dat mesaj, l-am întrebat cum se simte. A fost cea mai bună decizie'

Henry Cavill și Natalie Viscuso vor deveni părinți pentru prima oară

Recent, cuplul a fost văzut în New York duminică, 14 aprilie, unde Natalie Viscuso a purtat atunci o rochie neagră mulată și cizme asortate în timp ce se ținea de mână cu iubitul ei, care purta o jachetă albastră peste un tricou de culoare cafeniu și pantaloni albaștri. Bineînțeles, la ținuta ei s-a putut observa și buritca de gravidă, astfel că celebrul actor a făcut apoi și primele declarații despre faptul că vor avea un copil împreună și vor deveni părinți pentru prima dată.

„Sunt foarte entuziasmat de asta. Natalie și cu mine suntem amândoi foarte încântați de asta. Sunt sigur că veți vedea mult mai multe despre asta', a declarat Henry Cavill la premiera din New York a filmului „The Ministry of Ungentlemanly Warfare', notează People.

Deși este extrem de entuziasmat și așteaptă cu nerăbdare să își strângă la piept copilul, celebrul actor nu a dar încă prea multe detalii despre sarcina iubitei, nici referitoare la câte luni de sarcină și nici despre genul copilului sau numele ales.

Henry Cavill și Natalie Viscuso și-au oficializat relația în aprilie 2021

În urmă cu doi ani, chiar în luna aprilie a anului 2021, Henry Cavill și Natalie Viscuso au recunoscut pe Instagram că au o relație. La acel moment, fiecare dintre ei a distribuit pe profilurile lor o fotografie în care joacă șah împreună.

„Acesta sunt eu arătând liniștit și încrezător cu puțin timp înainte ca frumoasa și geniala mea iubire, Natalie, să mă distrugă la șah', a scris Henry Cavill.

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar acum relația lor a trecut la următorul nivel. În curând vor avea o familie în adevăratul sens al cuvântului, după ce Natalie Viscuso îl face tată pentru prima dată.

Cu ce se ocupă Natalie Viscuso

El este unul dintre cei mai renumiți actori și nu are nevoie de vreo descriere, însă atunci când și-a oficializat relația cu Natalie Viscuso, mulți s-au întrebat cu ce se ocupă aceasta. Ei bine, este director de televiziune la Vertigo Entertainment, iar în anul 2022, ea a dezvăluit public că muncește alături de Henry Cavill la o adaptare a filmului „Warhammer'. La momentul respectiv, Henry Cavill a declarat într-o postare pe Instagram mai multe detalii despre acest parteneriat: „a fost o binecuvântare dincolo de cuvinte, deoarece fără ea poate că nu am fi găsit casa perfectă la Amazon'.

Sursă foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton