Hilaria și Alec Baldwin, din nou părinți. Au trecut doar 6 luni de când s-a născut al cincilea copil al lor

 Dumba Gabriela
.

Hilaria și Alec Baldwin au anunțat astăzi că sunt părinți pentru a șasea oară, însă vestea a fost primit cu uimire de fanii cuplului, având în vedere că soția actorului a adus pe lume al cincilea copil al lor, în urmă cu doar șase luni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La 37 de ani, Hilaria este de șase ori mămică. Alec Baldwin (63 ani) a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, că soția lui este colecționară de copii, însă anunțul despre cel de-al șaselea copil este și mai surprinzător cu cât vine la numai cinci luni de când Hilaria a adus pe lume al cincilea copil al cuplului, Eduardo.

Alec-BaldwinAlec-Baldwin

În imaginea postată de Hilaria Baldwin pe Instagram, în dreptul căreia a scris doar „7❤️📸Alec', ea apare împreună cu cei șase copii – Eduardo (5 luni), Romeo Alejandro David (2 ani), Leonardo Ángel Charles (4 ani), Rafael Thomas (5 ani), Carmen Gabriela (7 ani) și nou născut – iar descrierea este simplă „7', însoțită de precizarea că Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, este cel care a făcut fotografia.

„Îi mulțumesc corpului pentru tot ce a făcut și tot ce continuă să facă. Sunt recunoscătoare pentru această călătorie, pentru că i-am fost casă fiului meu. Pentru că l-am adus pe lume în siguranță și pentru că mă simt pregătită să revin la mine … pas cu pas, cu răbdare, afecțiune și timp', scria Hilaria în septembrie, după nașterea fiului ei Eduardo.

Într-un interviu acordat publicației People în luna noiembrie, Hilaria a declarat că este fericită cu privire la faptul că are cinci copii: „Cred, acum, că sunt foarte obosită. Și cred, mai ales că este vorba și de COVID, că este o nebunie să ai atâția copii. Chiar cred că este suficient să avem cinci copii'.

Același lucru îl confirmase și Alec Baldwin într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, potrivit elle.ro: „Eu spun lumii că soția mea este un colecționar. Unii oameni colecționează mașini, ceasuri, opere de artă. Soția mea colecționează copii. Îi plac foarte mult copiii'.

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador’

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:„Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…’

„Am fost însărcinată o dată la un an cel puțin!”

„Am rămas însărcinată cu Carmen la 28 de ani. Acum am 36. Am fost însărcinată o dată la un an cel puțin. Adică, ce vreau să zic este că am fost însărcinată timp de vreo 8 ani. Asta e mult. Corpul meu e obosit!', spunea Hilaria anul trecut.

Vestea că va deveni mamă din nou a venit la cinci luni de la anunțul că suferise o pierdere de sarcină. La vremea aceea, instructoarea de fitness a dezvăluit că sarcina cu „fetița lor' s-a încheiat la 4 luni:

„Vrem să știți că, deși nu suntem ok acum, vom fi bine. Suntem atât de norocoși să avem alți patru copii sănătoși și niciodată nu vom uita asta.' Tot atunci, Hilaria a publicat un videoclip în care era consolată de fiica ei Carmen după aflarea veștii că a pierdut sarcina. „Mulțumesc pentru că îți pare rău că mami este tristă', spunea soția lui Alec Baldwin.

Alec și Hilaria s-au cunoscut în anul 2011 în Manhattan și, în ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani dintre ei, relația este una cât se poate de fericită. Perechea s-a căsătorit în iunie 2012 în New York.

Astfel, pe 30 iunie 2020, Alec și Hilaria Baldwin, scriitoare și instructoare de yoga, au aniversat opt ani de căsătorie. Actorul mai are o fiică, Ireland, alături de actrița Kim Basinger, cu care a fost căsătorit între 1993 – 2002.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton