Horia Brenciu revine la Vocea României, după o pauză de 2 ani. Cu cine va împărți scaunul dublu: „Voi fi alături de...”

 Ifrim Georgiana
.

Horia Brenciu revine la Vocea României, după o pauză de 2 ani. Horia Brenciu a fost antrenor în emisiunea „Vocea României', marca Pro TV, timp de patru sezoane. Din toamnă, artistul revine în show-ul de taltente, după o pauză de doi ani, și a făcut primele declarații despre modul în care decurg filmările și despre așteptările pe care le are cu privire la noul sezon. Iată cu cine va împărți scaunul dublu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu revine la Vocea României, după o pauză de 2 ani. În toamnă, va avea loc premiera celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii „Vocea României'. Producătorii au pregătit mari surprize pentru fanii show-ului, căci Horia Brenciu revine în calitate de antrenor, după o pauză de doi ani. Artistul s-a alăturat formatului în anul 2011 și a a făcut parte din juriu timp de patru ediții, ultima difuzându-se în 2019.

ho9ho9

Citește și: Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Are un frate faimos la nivel internațional, dar cei doi nu țin legătura. Juratul 'Vocea României' a dezvăluit motivele

Citește și: Scandal la VOCEA ROMÂNIEI. Tudor Chirilă, replică acidă pentru Horia Brenciu: 'Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală!'

Citește și: Camelia Potec este însărcinată a doua oară, la 41 de ani. Prima imagine cu burtica de gravidă: „Nu mi-a fost deloc ușor în primele două trimestre”

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit, după 3 ani de relație: „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Nu mai formăm un cuplu'

Horia Brenciu revine la Vocea României, după o pauză de 2 ani.

Horia Brenciu revine în calitate de antrenor la „Vocea României' și va împărți scaunul dublu cu Theo Rose, care a născut recent. În trecut, cei doi au mai avut colaborări, au cântat împreună la Sala Palatului și au lansat o piesă.  

„Au fost, pe rând, anii 2011, 2012, 2013, 2019 și acum, 2023. Am câștigat de două ori titlul și pofta asta, de a-ți aplauda concurentul care ridică trofeul este de neoprit.

Eu singur?! Niciodată! Viața mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarți și muzica, și scena, și… podcasturile. Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose! Asta înseamnă că voi fi alături și de Sasha, fiul ei! Și de tatăl, Anghel Damian! În fine, alături de tot Clanul', a declarat prezentatorul TV, potrivit tvmania.ro.

Ce spune Horia Brenciu despre ceilalți antrenori de la Vocea României

Horia Brenciu a făcut câteva declarații despre relația cu ceilalți antrenori de la „Vocea României'. Artistul a recunoscut că nu a reușit să colaboreze prea mult cu Denis Roabeș, solsitul trupei „The Motans'.

„E adevărat că anul trecut am sughițat de mai multe ori. Cred că m-au pomenit cu drag… Cu fiecare dintre ei am multe amintiri. Singura excepție a făcut-o Denis (n.r. Denis The Motans). Cu el nu am avut niciun tip de colaborare. Timpul nu e pierdut. Doar vine Sala Palatului, în noiembrie…', a spus acesta.

Cât despre Tudor Chirilă, artistul a adăugat: „Vocea României este un loc foarte ofertant de dezbatere, iar lui Tudor îi place să se joace…'.

Ce spune Theo Rose despre colaborarea cu Horia Brenciu

La rândul ei, Theo Rose a făcut câteva declarații despre colaborarea cu Horia Brenciu.

 „Sezonul 11 Vocea României ne găsește altfel pe toți. Pe mine mă găsește tânără mamică, însoțită de un tânăr domn cu experiența multor sezoane de Vocea, pe care publicul abia l-a așteptat să revină în echipă: Horia Brenciu. Mă leagă multe amintiri de Horia. Este unul dintre oamenii care au crezut cel mai mult în mine și l-am sunat adesea pentru câte un sfat sau o părere sinceră. Vocile ni se potrivesc perfect. Mai rămâne să vedem cum ne potrivim în alegeri. E o combinație care sperăm să ne ofere toată libertatea și inspirația în creație pentru acest sezon', a spus Theo Rose.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton