Horia Manea, mesaj dureros după ce a fost eliminat de la Chefi la Cuțite: „Știu că nu v-a fost ușor să nu fiu prezent lânga voi”

 Ifrim Georgiana
.

Ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite' s-a încheiat cu o triplă eliminare, chiar înainte de semifinală. Printre concurenții care au părăsit platoul de filmare se numără și Horia Manea, reprezentant al echipei magenta, condusă de Florin Dumitrescu. Pe rețelele de socializare, acesta a publicat un mesaj referitor la eliminarea lui și experiența trăită pe parcursul show-ului culinar. Iată ce a postat Horia Manea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția 27 din sezonul 12 a fost plină de momente intense și emoții pentru concurenții de la „Chefi la cuțite', având în vedere că show-ul se apropie cu pași repezi de marea finală. Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați din competiție, după ce au obținut cele mai mici punctaje la proba individuală. Sorin Bontea a avut parte de o lovitură dureroasă, căci doi dintre concurenții eliminați făceau parte din echipa lui, astfel că în semifinală va fi reprezentat de Valentin Timofte (cuțit de aur), Zaid Mohannad (Habibi) și Maryoris Hurtado.

ho10ho10

Citește și: Chefi la cuțite 17 octombrie – Mihaela Bărbosu, Cosmin Berki și Horia Manea au fost eliminați: „Vreau să mă ascund'. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți înainte de semifinală

Citește și: Cine este Horia Manea de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Și-a deschis o cofetărie, după ce a pierdut afacerea familiei

Citește și: Mihai Alexandru, primele declarații după ce s-a însurat a treia oară. Cine sunt nașii de cununie ai compozitorului și ai soției lui, Alina: 'Nu s-au respectat întocmai tradițiile și…' / EXCLUSIV

Citește și: Ana Morodan, despre rezultatul probelor biologice, la șase luni de la accidentul rutier: „Nu am ieșit cu alcool în analizele de sânge și nu am avut nici droguri'

Horia Manea, prima reacție după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Pe rețelele de socializare, Horia Manea a avut o primă reacție referitoare la eliminarea din show-ul „Chefi la cuțite'. La ultimul battle, concurentul a ales să prepare un desert, care nu a fost pe placul juraților, obținând doar 9 puncte. Acesta a descris emoțiile care l-au încercat pe parcursul edițiilor și i-a mulțumit lui Florin Dumitrescu, liderul echiper magenta, pentru încrederea pe care i-a acordat-o și șansa de a-și demonstra aptitudinile culinare.

„Așadar, în seara aceasta, una din cele mai frumoase aventuri ale vieții mele s-a terminat. Totul a început cu o glumă, cateva cuvinte aruncate într-o nebunie de moment, într-o perioada destul de încercată a vieții mele. Fast forward, câteva luni mai târziu, m-am trezit într-un carusel de emoții, trăiri, senzații, necunoscut, nebunie. Chefi la cuțite – ediția 12. Concurent. Echipa Magenta. La chef Dumi. Adică…THE DREAM', a scris Horia Manea, pe Instagram.

Horia Manea, mesaj emoționant pentru soția și fiicele lui

Nu în ultimul rând, Horia Manea le-a transmis un mesaj public soției și fiicelor pe care le au împreună. Concurentul a mărturisit că filmările pentru „Chefi la cuțite' l-au ținut mult timp departe de familie, însă e recunoscător că a avut parte de sprijin necondiționat și încredere.

„Vreau să-i mulțumesc soției mele pentru ca m-a suportat în toată aceasta perioada și știu ca nu i-a fost ușor deloc și probabil nu o să-i fie nici în următoarea perioadă, dar i-am promis aventura și fix asta are. Ema, Ilinca și Lea, știu că nici vouă nu v-a fost ușor atât timp sa nu fiu prezent lânga voi! Sunteți absolut minunate, vă ador și vă mulțumesc pentru înțelegerea voastră și mai ales dragostea voastră necondiționată', a mai spus fostul concurent.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton