Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision 2023: „Bani de care ne-am băutut iar joc”

 Ifrim Georgiana
.

Horia Moculescu a avut o reacție acidă după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023. Cunoscutul compozitor s-a arătat dezamăgit de prestația lui Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre, și este de părere că o revenire în concurs ar fi aproape imposibilă după „o asemenea rușine'. Iată declarațiile tranșante ale lui Horia Moculescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chiar înainte de cea de-a doua semifinală a Eurovision 2023, Horia Moculescu susținea că nu-și mai dorește ca România să parcticipe la concurs, ba chiar i-a trimis o scrisoare lui Dan Turturică, șeful TVR, în acest sens. Totuși, compozitorul spunea că l-a cunoscut personal pe Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta, pe vremea când îl „premia' la festivaluri.

ho4ho4

După ce România a pierdut calificarea în finala Eurovision 2023, telespectatorii și mai multe persoane publice și-au exprimat public dezamăgirea, între aceștia numărându-se Dan Negru și Mihai Trăistariu. La rândul lui, Horia Moculescu și-a spus părerea despre prestația lui Theodor Andrei, descriind rezultatul final ca fiind „mizerabil', cu „greșeli impardonabile'.

Citește și: Horia Moculescu nu vrea ca România să mai participe la Eurovision și a trimis o scrisoare oficială: 'Aici nu e vorba doar de TVR, e implicat tot fenomenul muzical din România și…' / EXCLUSIV

Citește și: Horia Moculescu, îngrijorat de starea de sănătate a Marianei Moculescu, după ce a aflat că este predispusă la cancer de sân: 'M-a pus să promit, să jur, deși tare tem…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele imagini alături de mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce a spus în repetate rânduri că familia lui nu o place

Citește și: Cine este Denisia Sănduleac, finalistă Românii au Talent 2023. Concurează la premiul de originalitate

Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului, după ce România a ratat finala Eurovision 2023

Horia Moculescu a descris prestația României în cea de-a doua semifinală Eurovision 2023 ca fiind „mizerabilă'. Compozitul spune că televiziunea publică din Norvegia a tras un semnal de alarmă cu privire la viitorul eșec, atunci când mai mulți invitați la o emisiunea de divertisment au catalogat momentul ca fiind „dezordonat' și „lamentabil'.

„La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil. Am primit primele reacții din partea norvegienilor cu ceva timp înainte de concurs, după ce ei au vizionat acel videoclip de prezentare a reprezentantului nostru.

Ei au spus că îi durea carnea uitându-se la ceea ce am făcut noi. Și nici atunci nu am luat în seamă un ultim semnal de alarmă. S-au făcut niște greșeli impardornabile', a declarat Horia Moculescu, potrivit playtech.ro.

Horia Moculescu cere socoteală TVR-ului

Horia Moculescu este de părere că producătorii show-ului trebuie amendați, având în vedere că nu s-au făcut investițiile necesare pentru ca pe scenă să se desfășoare un adevărat spectacol. După o „asemenea rușine', spune el, nu vede cum România și-ar putea reveni și este de părere că „visele' lui Theodor Andrei s-au „năruit' după miezul nopții.

„Cine l-a trimis pe copilul ăla pe scenă, într-o sală cu mii de locuri, absolut singur. Toți ceilalți au o avut o coregrafie, ceva! Noi nici măcar un desen pe fundal! Ar trebui ca producătorii show-ului nostru să fie amendați! M-am săturat de acel Dorel din TVR!

Cineva trebuie să ceară să se dea socotoleă pentru banii de la buget, mulți sau puțini, de care ne-am bătut iar joc. Iar despre copilul acela, despre băiatul nostru, ce ar mai fi de spus? Visele lui s-au năruit la miezul nopții de după concurs. Nu știu cum și când ne vom întoarce după o asemenea rușine!', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton