„O va da în judecată asociația de locatari, are 13.000 lei neplătiți!”. Horia Moculescu continuă scandalul cu Mariana Moculescu. Ce acuzații îi aduce compozitorul

 Ifrim Georgiana
.

Horia Moculescu continuă scandalul cu Mariana Moculescu. În ultima perioadă, Mariana și Horia Moculescu au fost protagoniștii unui conflict de proporții, aruncându-și acuzații dintre cele mai grave. Zilele trecute, fosta soție a compozitorului a susținut, în mediul online, că cineva ar fi încercat să-i facă rău fiicei sale, Nidia, care a ajuns la medic, după ce a folosit o dischetă demachiantă cu bucăți fine de sticlă. Horia Moculescu a reacționat la afirmațiile fostei sale soții, susținând că „doar un nimeni' poate spune așa ceva. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu continuă scandalul cu Mariana Moculescu. Mariana și Horia Moculescu au trăit o poveste de dragoste în urmă cu mai bine de două decenii, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică, Nidia. Compozitorul și fosta lui soția s-au separat cu mare scandal, iar tensiunile dintre ei nu s-au adâncit nici astăzi, adresându-și fel și fel de acuzații. Recent, Horia Moculescu a reacționat la mesajul postat de fosta lui parteneră pe rețelele de socializare, care a a susținut că două persoane ar fi încercat să atenteze la viața Nidiei, după ce a descoperit bucăți fine de striclă pe o dischetă demachiantă.

hoo9hoo9

Citește și: „Gestul tău este o prostie și o blasfemie”. Mariana Moculescu, mesaj dur pentru Loredana Groza, după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu

Citește și: Horia Moculescu, atac dur către Mariana Moculescu după ce l-a acuzat că i-a distrus viața: „Pe Nidia a născut-o împotriva voinței ei' / „Are să-mi dea bani…'

Citește și: Cum se descurcă Amna ca mamă singură, la 4 ani de la divorțul de tatăl fiului ei: „David a crescut mult, este în clasa a treia. Nu cred că reușesc să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege mama Deliei cu ginerele ei, Răzvan Munteanu: „Nu ne încurcăm unul de altul niciodată”

Horia Moculescu continuă scandalul cu Mariana Moculescu

Într-un mesaj postat în mediul online, Mariana Moculescu susținea că fiica ei, Nidia, a ajuns de urgență la oftalmolog, după ce a a folosit o dischetă demachiantă contaminată cu bucăți fine de sticlă. Fosta soție a lui Horia Moculescu bănuia că două persoane s-ar afla în spatele „actului criminal', ba chiar anunța că va face o plângere penală.

Cunoscutul compozitor a reacționat la acuzațiile deosebit de grave ale fostei lui soții, susținând că singura acțiune penală ar putea-o viza chiar pe ea, din cauza datoriilor pe care le are la asociația de locatari.

„Ce înseamnă să fi nimeni! Numai dacă ești nimeni poti spune așa ceva. Se leagă de o neplăcere a Nidiei. Îmi este tare teama că această acțiune penală va exista, însă împotriva ei. O va da în judecată asociația de locatari, are 13.000 lei neplătiți', a declarat Horia Moculescu.

Ce mesaj a postat Mariana Moculescu pe rețelele de socializare

Pe rețelele de socializare, Mariana Moculescu a relatat un episod neplăcut prin care a trecut fiica ei. Potrivit acesteia, Nidia a ajuns de urgență la medicul oftalmolog, după ce a folosit o dischetă demachiantă cu bucăți de sticlă și bănuiește că ar fi vorba de un „act criminal'.

„Cum a ajuns sticlă fină pe tamponul demachiant al Nidiei de a ajuns la oftalmologie? O mână criminală a făcut asta! Este penal. Bănuiesc două persoane că ar putea să-i fi pus sticlă în tampoane de demachiere Nidiei. Medicul oftalmolog i-a scos sticlă din ochi Nidiei. Eu pot face o sesizare penală pentru acest act criminal', a scris Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton