Horia Moculescu, după ce Loredana Groza a îngenuncheat în fața lui, la Festivalul de la Mamaia: „A vrut să îmi sărute picioarele, dar nu am lăsat-o, nu am vrut să...”

 Ifrim Georgiana
.

Horia Moculescu, după ce Loredana Groza a îngenuncheat în fața lui, la Festivalul de la Mamaia. În urmă cu câteva zile, s-a desfășurat Festivalul de la Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani, care a strâns la un loc artiști de seamă. Loredana Groza și Horia Moculescu au intepretat în duet melodia „Și dacă', iar la sfârșit, artista s-a așezat în genunchi, în fața compozitorului, pentru a-și exprima recunoștința. Acum, Horia Moculescu a oferit câteva declarații despre gestul cântăreței. Iată explicațiile lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horia Moculescu, după ce Loredana Groza a îngenuncheat în fața lui, la Festivalul de la Mamaia. În perioada 25-27 august, a avut loc Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, ediția aniversară de 60 de ani. În ultima seară, Loredana Groza a susținut un show memoriabil și a avut un duet cu Horia Moculescu, care a acompaniat-o la pian. La final, în semn de recunoștință pentru activitatea activitatea muzicală a compozitorului, artista s-a așezat în genunchi și a părut că-i sărută picioarele. Horia Moculescu susține, la câteva zile distanță, că a oprit-o pe Loredana Groza din a face acest gest, pe care l-a deschis ca fiind „umilitor'.

o10o10

Citește și: Loredana Groza, duet emoționant cu Horia Moculescu, la Festivalul de la Mamaia. S-a așezat în genunchi și i-a sărutat picioarele compozitorului: „Este mai mult decât un guru al muzicii românești'

Citește și: Horia Moculescu, atac dur către Mariana Moculescu după ce l-a acuzat că i-a distrus viața: „Pe Nidia a născut-o împotriva voinței ei' / „Are să-mi dea bani…'

Citește și: Galina, o tânără din Moldova de 33 de ani, a fost găsită moartă pe o plajă din Italia. Cine sunt suspecții

Citește și: Fiul Andreei Mantea a început școala mai devreme, la privat: „Furăm startul!”. Ce sumă uriașă plătește pe an prezentatoarea TV pentru educația lui David

Horia Moculescu, după ce Loredana Groza a îngenuncheat în fața lui, la Festivalul de la Mamaia

Horia Moculescu a oferit primele declarații despre duetul cu Loredana Groza, la Festivalul de la Mamaia. Compzitorul spune că nu i-a permis artistei să-i sărute picioarele, fiind de părere că gestul este unul „umilitor'.

„Poate că, da, a vrut să îmi sărute picioarele, nu știu exact. Dar, nu am lăsat-o, am ridicat-o, nu am vrut să facă acest gest umilitor.

Am participat la Festivalul Mamaia, nici nu mă prea cunoșteam cu cine m-a invitat ca să susțin un recital, dar nici nu mă prea interesa. Alții au lipsit, au fost orgolii, inițial au fost alți organizatori, apoi, după licitație, au venit alții, cu alți artiști. Cine a lipsit din orgoliu sau din oricare alt motiv a trădat muzica ușoară românească. Eu am dorit să fiu pe scenă, zeci de ani la rând am reprezentat muzica ușoară românească. Când să mai vin? Poate că anul viitor nu îl mai prind, nu știe nimeni nici ce se va mai întâmpla mâine. Angela Similea a refuzat să vină pentru că ea nu mai dorește să urce pe scenă, a anunțat asta de mult timp. Eu m-am simțit bine, să știți, au fost trei seri superbe!', spus compozitorul, potrivit playtech.ro.

Loredana Groza: „Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești'

La Festivalul de la Mamaia, Loredana Groza și-a exprimat recunoștința pentru activitatea muzicală a lui Horia Moculescu, împreună cu care a interpretat piesa „Și dacă'.

„Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu!

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!’, le-a mărturisit Loredana celor prezenți la festivalul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton