Horia Moculescu, implicat într-un conflict violent cu iubitul fostei soții, Mariana Niculescu. Scena i-a afectat copilăria Nidiei Moculescu: „Era să îi taie piciorul”

 Ifrim Georgiana
.

Povestea de dragoste dintre Horia și Mariana Moculescu a fost una tumultoasă și s-a încheiat, printr-un divorț, în anul 2000. Cei doi au împreună o fiică, pe Nidia, o tânără discretă în vârstă de 32 de ani. Recent, fiica compozitorului a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă', acolo unde a vorbit despre tensiunile dintre părinții ei, după divorț. Potrivit acesteia, Horia Moculescu a fost implicat într-un conflict violent cu iubitul fostei sale soții. Martoră la eveniment, Nidia Moculescu spune că a fost traumatizată, căci tatăl ei era amenințat cu un topor. Iată ce s-a întâmplat atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horia și Mariana Miculescu au divorțat în urmă cu 23 de ani, după o căsnicie care a durat peste un deceniu. Deși începuturile relației au fost presărate cu mult romantism, separarea a fost una zgmotoasă și s-a lăsat cu acuzații grave din partea amândurora. După separarea legală, Nidia Moculescu, fiica acestora, a rămas în grija mamei, pe care a acuzat-o că a avut un comportament agresiv. Invitată în emisiunea moderată de Mihai Ghiță, tânăra de 32 de ani a vorbit deschis despre tensiunile dintre părinții ei, dar și despre abuzurile suferite în copilărie. Fiica compozitorului a rememorat un moment mai puțin plăcut, atunci când a fost martora unui conflict violent între Horia Moculescu și iubitul mamei ei.

hor9hor9

Citește și: Cum arată acum Nidia Moculescu, fata compozitorului Horia Moculescu. De ce a renunțat la muzică și ce job are acum

Citește și: „Aș putea să mor din cauza unui atac cerebral”. Mariana Moculescu se teme pentru viața ei. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale, Nidia

Citește și: „Nu-mi doream să stau într-o mocirlă care…”. Doinița Oancea, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Lora și Ionuț Ghenu

Citește și: Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe Marius Moga. Cum s-a încheiat intriga amoroasă: „M-am bătut cu…'

Horia Moculescu, implicat într-un conflict violent cu iubitul fostei soții, Mariana Niculescu

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, Nidia Moculescu a povestit un moment traumatizant din copilăria ei. Potrivit acesteia, Horia Moculescu a fost implicat într-un conflict violent cu partenerul Marianei Moculescu, compozitorul fiind amenințat cu un topor.  

„Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un domn. Când tata ne-a lăsat înapoi, la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-miu, cu un topor, a spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la poliție, stăteam lângă o sobă și tremuram de frică', a povestit aceasta, în cadrul emisiunii „În Oglindă', difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Nidia Moculescu, despre relația cu mama ei, Mariana Moculescu

Nidia Moculescu a povestit că a avut o copilărie grea, din cauza comportamentului abuziv al mamei sale. Tânăra de 31 de ani a susținut că a fost agresată fizic și emoțional de Mariana Moculescu, iar traumele au împins-o să apeleze la ajutorul unui psiholog. Chiar și așa, fiica cunoscutului compozitor nu-și condamnă mama și spune că au existat și momente frumoase în relația lor.

„Dacă ești obișnuit să ai nervi, ani la rând și să îți placă să te cerți, mă certa pe mine. Au fost și momente frumoase, n-au fost numai momente urâte între mine și mama, nu au fost numai bătăi. Sigur, ele erau prezenta în fiecare zi.

Au fost și momente în care maică-mea mai avea 100 de dolari și eu mi-am dorit foarte mult o păpușică și mi-a luat păpușica. Nu pot să o judec. A avut și momente. Fiind foarte tânără, cred că nu a știut ce face, nu și-a dat seama ce face', a mai spus Nadia Moculescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton