Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…”

.

Iancu Sterp a lansat un atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars. Fratele lui Culiță Sterp îi numește pe cei doi „falși', după ce Mara Bănică și-a exprimat susținerea față de Zanni în competiția din Republica Dominicană. Totodată, Iancu Sterp îi transmite jurnalistei că se vor vedea în instanță, după ce aceasta i-a criticat familia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică și familia Sterp se află într-un scandal uriaș. Conflictul a pornit după ce jurnalista a declarat că-și dorește ca Zanni să câștige competiția Survivor All Stars, într-un mesaj de susținere adresat tânărului. În textul său, aceasta a dat de înțeles că-l vede pe Zanni ca fiind în fața lui Iancu Sterp din mai multe puncte de vedere, aducând, totodată, mai multe acuzații familiei Sterp.

iancu-sterp-1iancu-sterp-1

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră'. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

Citește și: Mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Daniela Iliescu a reacționat dur: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură e jale”

Citește și: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu a susținut că este însărcinată pentru a doua oară cu el

Citește și: Mihaela Borcea și Sorin Rap se logodesc la biserică, la 12 ani de la divorțul vedetei de Cristi Borcea. De ce nu vor să căsătorească civil: „Fără acte. Acestea…'

Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars

Mesajul Marei Bănică a ajuns imediat și la urechile lui Iancu Sterp, adversarul lui Zanni de la Survivor All Stars. Fratele lui Culiță Sterp i-a numit pe Zanni și Mara Bănică „falși' și a lăsat de înțeles că scandalul cu jurnalista va ajunge în instanță.

„Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni. Incredibil câtă răutate și invidie, să inventezi astfel de lucruri și să ai astfel de vorbe.

Fiți buni oameni dragi, că de răutate și invidie e plină lumea!', a scris Iancu Sterp, la postarea făcută de Mara Bănică în mediul online.

Mara Bănică și-a exprimat susținerea față de Zanni, la Survivor All Stars

Mara Bănică a postat, recent, un mesaj pe rețelele de socializare prin care spunea că-l susține pe Zanni la Survivor All Stars, motivându-și, totodată, decizia. De asemenea, jurnalista a adus mai multe acuzații familiei Sterp, luând-o în vizor inclusiv pe mama Geta, fapt ce a provocat un scandal monstru între Mara Bănică și familia Sterp.

„Trebuie să scriu despre Survivor all Stars. Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămână, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap.

Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă-mi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală. Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală! Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe de toate'.

Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show, și-a schimbat complet viață. Cu premiul de data trecută și-a luat casă.

De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați și umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scăpat de calvarul trăit, au venit să povestească, marcați pe viață. Așa cum au schiunghiut câini, au schingiuit la propriu și oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasă prin accentul simpatic și zâmbetul larg în opinia mea nu îi acordă circumstanțe, pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun. Nu-mi place ipocrizia. Nu-mi plac oamenii falși. Nu-mi plac oamenii care au impresia că pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză', a scris Mara Bănică pe Internet.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton