Iancu Sterp continuă șirul acuzațiilor dure la adresa lui Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul. Ne-am prefăcut că-l căutăm ca să-și facă oamenii emisiunea...” / Ce a dezvăluit despre Survivor All Stars

 Calin Maria Bianca
.

Iancu Sterp continuă șirul acuzațiilor dure la adresa lui Zanni. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că celebrul reality show, Survivor All Stars, s-a terminat în urmă cu câteva săptămâni, când Zanni a luat premiul cel mare, fiind câștigător și de data aceasta. Ei bine însă, scandalul dintre Iancu Sterp și Zanni nu s-a oprit nici acum, astfel că fratele lui Culiță Sterp a venit cu o serie de acuzații noi la adresa lui, dar nu numai!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

După ce a spus clar că el merita să câștige, dar și că a ajuns în finală pe propriile lui puteri, fără a fi ajutat de nimeni, Iancu Sterp a venit cu o serie de noi acuzații la adresa lui Zanni. De data aceasta a spus clar că adversarul său a fost ajutat de către un reporter, însă asta nu este tot.

iancu-sterp2-1iancu-sterp2-1

Citește și: Iancu Sterp, despre eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor, în direct, la PRO TV: „Producția o voia acasă. A avut o ceartă cu…'

Citește și: Zanni, după ce Iancu Sterp a spus că l-ar învinge detașat într-o luptă în cușcă: „Accept provocarea!' / Rivalul său l-a avertizat că e „sinucidere curată'

Citește și: Raluca Munte s-a căsătorit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a avut o rochie super sexy la nunta cu Daniel Stanci

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră de viață a soțului ei: „Nu deranjăm prea mult. Pe Milan îl împărțim cu mama lui. Multă lume nu mă crede că nu este copilul meu”

Iancu Sterp continuă șirul acuzațiilor dure la adresa lui Zanni

Inițial, Zanni a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță faptul că Iancu Sterp nu putea să câștige niciodată competiția Survivor All Stars. De aici a izbucnit un adevărat scandal între cei doi, astfel că acum Iancu Sterp a venit cu alte acuzații, prin care susține că Zanni a primit simbolul de la un reporter, în timp ce el și restul concurenților se prefăceau că-l caută pentru a ieși emisiunea.

Ce simboluri ținea el? Noi știam că noi nu o să găsim acel simbol, dar am căutat, ne-am prefăcut că-l căutăm, ca să-și facă oamenii emisiunea. Știam că nu o să ni-l dea nouă, pentru că eram în avantaj, noi ne-am prefăcut că-l căutăm, iar un reporter ia dat dintele lui Zanni. Apoi a învăluit-o el frumos, ca și cum el s-a aruncat în cap pentru ai lui.', a spus Iancu Sterp într-un vlog.

Iancu Sterp: „Am ajuns în finală pe barba mea„

Iancu Sterp a clarificat lucrurile pentru fanii și susținătorii săi, astfel a precizat că el a ajuns în final pe propriile lui puteri și fără a avea ajutor, așa cum îl acuză pe Zanni. De asemenea, a explicat că au fost moment când era jos, însă mai apoi a ajuns din nou în față și a câștigat jocurile importante. A mărturisit și că au fost momente când a furat pentru binele lui și al echipei, însă fără să fie prins, spre deosebire de Zanni, despre care spune că avea pachețel săptămânal.

Am ajuns în finală pe barba mea, tot ce am făcut în concurs a fost pe barba mea, am fost tare și pe viteză, îndemânare. Sunt unii care comentează că am fost la coada clasamentului, dar niciodată nu am fost. A fost o perioadă în care am fost în picaj, dar jocurile importante le-am câștigat. Zanni a spus că pe mine m-a ținut echipa în spate, în timp ce el s-a aruncat în cap pentru echipa sa. Ei bine, nu a fost așa, echipa lui s-a aruncat în cap pentru el, o învăluia el să fie frumos. El și încă câțiva de-ai lui aveau pachețel săptămânal, stăteau pe internet, eu am recunoscut că mergeam să fur și chiar m-am chinuit, am împărțit tot cu echipa mea.', a continuat Iancu Sterp într-un vlog.

Iancu Sterp despre competiția Survivor All Stars

Deși prin declarațiile sale a dat de înțeles că la mijloc au fost mai multe momente în care lucrurile nu s-au întâmplat așa cum s-a văzut la TV, dar și că Zanni a fost ajutat să câștige, Iancu Sterp a făcut și o serie de declarații despre competiția Survivor All Stars. Mai concret, a spus clar că totul este 100% real în comeptiție și regulile sunt respectate, cel puțin din privința producției.

Survivor este pe bune 100%, producția este pe bune, nu am dormit niciodată la hotel, nu am mâncat niciodată în plus, decât atunci când am câștigat. Toată lumea este băgată în ședință înainte și cunosc consecințele dacă nu respectă formatul, din privința producției, totul este 100%, doar că ce v-am mai spus eu este ce am reușit să facem fără să știe producția și paznicii. Ce am reușit eu să fur, a fost fără să știe nimeni. Am fost bănuit, dar niciodată prins.', a continuat acesta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton