Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend. Culiță Sterp a lipsit, iar Daniela Iliescu nu a fost invitată la eveniment: „M-a sunat și mi-a zis că…”

.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend. Marii absenți de la eveniment au fost fratele mirelui, Culiță Sterp, și partenera lui, Daniela Iliescu. Cântărețul a explicat ulterior de ce nu a putut fi prezent, iar iubita lui a dezvăluit faptul că nu a fost invitată. Totuși, potrivit spuselor celor din urmă, vor petrece împreună la nuntă. Iată ce au declarat!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


În weekend, a fost motiv de sărbătoare în familia Sterp! Duminică, 20 octombrie 2024, Iancu Sterp și iubita lui, Denisa Coțolan, au devenit oficial soț și soție. Cei doi s-au căsătorit civil într-un cadru restrâns, în Hunedoara. La eveniment au participat familiile lor, părinții, nașii, frații și prietenii apropiați. Fratele mirelui, Culiță Sterp, nu a fost însă prezent.

Absența lui Culiță Sterp de la cununia civilă la fratelui său a fost observată de toată lumea. Ulterior, cântărețul de manele a dezvăluit motivul pentru care nu a putut fi prezent la eveniment și e unul cât se poate de justificat. Acesta e acum în Italia, unde a cântat la un eveniment privat.


Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc într-o lună! Ileana Sterp i-a dat de gol: „E exact ziua în care eu și soțul meu am avut nunta’. Cine sunt nașii cuplului

Citește și: Iancu Sterp continuă șirul acuzațiilor dure la adresa lui Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul. Ne-am prefăcut că-l căutăm ca să-și facă oamenii emisiunea…’ / Ce a dezvăluit despre Survivor All Stars

Citește și: Delia Budeanu, confesiuni tulburătoare despre copii și cei doi soți. Pe Radu Budeanu l-a pierdut după 19 ani împreună: „Doi ani mi-au trebuit să înțeleg că nu mai este. Am fost într-un tunel…’


Citește și: Val de mesaje după moartea Deliei Budeanu. Ce omagii i-au adus Dan Negru, Iuliana Marciuc și Oana Pellea: „Azi, televiziunea nici măcar n-ar mai ști ce să facă cu astfel de oameni…’

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend

Totuși, Culiță Sterp a spus că se va revanșa față de fratele său, Iancu, și va merge la nunta lui. Evenimentul va avea loc tot luna aceasta, pe data de 27 octombrie.


„În legătură cu cununia lui Iancu și a lui Denisa vă spun două, trei vorbe pentru că tot am văzut comentarii pe aici aiurea. De ce nu am putut eu să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia din vară, chiar din primăvară, nu mai știu exact, vreo 5-6 luni. Și foarte simplu: a trebuit să vin la nuntă la oamenii ăștia, sunt aici în Italia, n-aveam cum și dacă voiam să fiu prezent, pentru că așa a fost să fie.


M-a sunat atunci când a pus cununia și mi-a zis că o pune cu o duminică înainte de nuntă, ai liber? N-am. Asta e, nu-i problemă, oricum au făcut doar în familie, mergem la nuntă și ne simțim bine la nuntă, pentru că acolo e important, nunta și cununia religioasă în fața lui Dumnezeu. Pe 27 octombrie, unde o să fiu și eu, dar ca să știți și voi așa, pentru că tot comentați unii aiurea. Sunt în Italia la nuntă, a trebuit să vin să-mi onorez contractul ăsta, că n-aveam cum să lipsesc de aici de la nuntă. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date. Nu e așa ușor (…)’, a ținut să spună Culiță Sterp, într-un clip postat pe TikTok și pe Instagram, pe care l-a șters apoi.


Iancu Sterp a reacționat la spusele lui Culiță Sterp și i-a lăsat un comentariu: „Te iert că te iubesc’, semn că totul e bine între ei.

Daniela Iliescu nu a fost invitată la eveniment

Nici Daniela Iliescu nu a fost prezentă la cununia civilă la lui Iancu Sterp. Iubita lui Culiță Sterp a povestit că nu a fost invitată la eveniment, dar a confirmat că va fi prezentă la ceremonia religioasă.

„Nu am fost invitată, dar le-am urat casă de piatră. (…) La nuntă vom fi prezenți toți 3, acum așa a fost situația’, a spus iubita lui Culiță Sterp.


Cum au arătat Iancu Sterp și Denisa Coțolan la cununia civilă

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au avut o apariție de senzație la Starea Civilă. Aceștia au ales o tematică neașteptată pentru eveniment – „cowboy’. Cei doi miri au fost îmbrăcați în ținute de inspirație western și au ajuns la ceremonie într-un mod atipic, într-o trăsură trasă de cai.


„Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi! Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea’, este mesajul transmis de Denisa Coțolan.

Sursă foto: Instagram