Iancu Sterp, despre eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor, în direct, la PRO TV: „Producția o voia acasă. A avut o ceartă cu...”

 Ifrim Georgiana
.

Iancu Sterp a făcut dezvăluiri neașteptate despre eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor All Stars. El spune că deznodământul colegei sale în competiție a fost unul nedrept și a explicat ce s-a întâmplat chiar înainte de duelul final. Amintim că fosta Războinică a părăsit Republica Dominicană după ce s-a duelat cu Zanni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ștefania Ștefan s-a numărat printre cele mai bune concurente de la Survivor All Stars. Ea s-a văzut nevoită să părăsească competiția după ce a pierdut un duel în fața lui Zanni. Acesta din urmă a fost votat de colegii săi, în timp ce colega lui a fost nominalizată de TJ Miles, purtătorul Colanului de Imunitate.

ste9ste9

Citește și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni: „Avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon și mai găseam…”

Citește și: „Mă enervează când îl văd!”. Alex Delea, reacție neașteptată la adresa lui Iancu Sterp, după finala Survivor

Citește și: Cum arată tatăl lui Răzvan Simion. Părinții prezentatorului TV au atras toate privirile la nunta lui cu Daliana Răducan

Citește și: Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni: „Avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon și mai găseam…”

Iancu Sterp, despre eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor, în direct, la PRO TV

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iancu Sterp a comentat eliminarea Ștefaniei Ștefan de la Survivor All Stars. Potrivit acestuia, cu o săptămână înainte de duelul cu Zanni, fosta Războinică ar fi avut un conflict cu o producătoare a show-ului. Iancu Sterp e convins că, din acel moment, s-a dorit plecarea colegei sale cu orice preț. Finalistul a remarcat că nici ultima probă nu a avantajat-o deloc pe Ștefania.

„Ștefania Ștefan a avut o mică ceartă cu producătoarea emisiunii cu o săptămână înainte să intre la duel. Înainte de a intra la duel cu Zanni, producția o cam voia acasă pe Ștefania. Ea era foarte bună. I-a pus un final în care să nu aibă cum să nimerească. I-a pus cercuri. Ea are o lovitură de la piept cu care nimerește orice, dar cu cercurile nu ai cum să dai așa. Cu cercurile trebuie să dai în sus neapărat. Producția o voia acasă 100%', a mărturisit el în cadrul emisiunii „La Măruță'.

Pe cine ar fi văzut Iancu Sterp câștigător al emisiunii

Iancu Sterp s-a numărat printre finaliștii Survivor All Stars și a fost la un pas să câștige marele premiu, însă a pierdut în fața lui Zanni. El crede că victoria ar fi trebuit să-i aparțină, de fapt, Ștefaniei Ștefan sau lui Robert Moscalu, fiindcă au fost cei mai puternici concurenți.

„Pe deplin cred că ar fi meritat doi Războinici: Ștefania Ștefan și Robert Moscalu. Ei ar fi meritat trofeul Survivor All Stars. Au fost doi oameni foarte buni, atât pe îndemânare, cât și pe viteză. Ștefania Ștefan, spre surprinderea mea, se ținea cu băieții acolo. De Robert nu mai zic. Au fost foarte buni. Au avut pachetul complet, ca să zic așa', a mai spus Iancu Sterp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton