Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars. A urmat un schimb de replici dure între el și Zanni: „N-ar fi corect să i se spună numele. El a fost eliminat” / „Mi s-ar face o nedreptate...”

 Ifrim Georgiana
.

Iancu Sterp a avut o ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars. După ce a pierdut ultimul joc în fața adversarului său, Zanni, concurentul a distrus tot ce i-a ieșit în cale, reacție care a scandalizat publicul. Apoi, când s-a oprit cea de-a doua sesiune de vot, între cei doi a avut loc un schimb de replici tăioase.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI, GRATIS, AICI!

Aseară, la Pro TV, s-a difuzat finala Survivor All Stars, iar telespectatorii au așteptat cu nerăbdare desemnarea câștigătorului. Ediția a fost plină de emoții și momente neașteptate. După primul joc, Zanni și Iancu Sterp și-au asigurat un loc în cursa pentru marele premiu. A urmat un alt duel între cei doi, unde Zanni a câștigat detașat, iar adversarul său a avut o ieșire necontrolată.

sterppsterpp

Citește și: Zanni a câștigat Survivor All Stars și a izbucnit în plâns / Iancu Sterp a pierdut premiul de 100.000 de euro

Citește și: Live – Finala Survivor All Stars, desfășurare pas cu pas. Zanni și Iancu s-au luptat în finală, iar Zanni a câștigat

Citește și: Cine a fost românca pe care Michael Jackson a vizitat-o când a venit în România, în 1992. Fotografii emoționante cu Regele muzicii pop și prințesa Ecaterina Caradja Cantacuzino

Citește și: Cât câștiga Theo Rose la început de carieră: „Când luai 2000 de lei… erau o grămadă”. Ce și-a cumpărat artista din primii bani

Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars

Înfrânt de Zanni la ultimul duel, Iancu Sterp și-a ieșit din fire și a folosit un limbaj injurios în fața camerelor de filmat. A dărâmat un butoi, a rupt lemne și a tras elemente de pe traseu, totul petrecându-se în fața prezentatorului show-ului și a celorlalți doi concurenți. După ce a distrus decorul, Iancu Sterp și-a justificat reacția. El a spus că și-a reprimat de multe ori emoțiile și a avut nevoie să se descarce.

„Am încheiat jocul foarte nervos, cum n-am fost tot sezonul. Mi-am dat seama că trebuie să mă enervez mai des, că în clipa de față mă simt descărcat și fericit. Eu țineam în mine. Pe dinăuntru sunt un animal sălbatic și mă controlez mereu.

De multe ori poate am vrut să sparg o bancă și de multe ori m-am abținut, m-am calmat. În prima parte  a zilei am câștigat, acum am pierdut. Așa a fost tot sezonul cu suișuri, cu coborâșuri. Zanni este adversarul meu consacrat, un om periculos, mai ales pe traseu. Mi-am făcut treaba cum am putut mai bine, cu Dumnezeu înainte, ce o fi, o fi', a spus Iancu Sterp, după reacția nervoasă pe care a avut-o.

Iancu Sterp și Zanni, schimb de replici tăioase la Survivor All Stars

După ce Daniel Pavel a anunțat încheierea sesiunii de vot și, practic, zarurile fuseseră aruncate, Iancu Sterp și Zanni au avut un schimb de replici tăioase. Fostul Faimos a spus că i s-ar face o nedreptate dacă nu ar fi desemnat câștigător al sezonului suprem. În replică, adversarul său a amintit că Zanni fusese eliminat și readus în competiție.

„Cred că mi s-ar face o nedreptate dacă nu mi s-ar spune numele. Sunt și tatuat, deci ușor de judecat. Simt că-mi explodează inima din piept. Mă consider, orice s-ar întâmpla, cea mai reală persoană care a apărut la televizor', a declarat Zanni.

„N-ar fi corect să i se spună numele, pentru că el a fost eliminat și adus înapoi în concurs', este replica dată de Iancu Sterp rivalului său din marea finală.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton