Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, după ce a pierdut meciul din gala RFX: „Femeia vieții mele”. Ce reacție a avut mama Geta și cum arată inelul de logodnă

.

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa, cu care formează un cuplu de ani de zile. Emoționantul moment a avut loc chiar după gala RFX, unde tânărul s-a duelat cu George Zănoagă. După ce a fost învins de adversarul său, fratele lui Culiță Sterp s-a pus în genunchi și i-a adresat marea întrebare partenerei lui, care a acceptat, vizibil emoționantă, să-i devină soție. Iată ce declarație de dragoste i-a făcut în fața tuturor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Iancu Sterp și Denisa a început în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când erau elevi la liceu. Chiar dacă neînțelegerile și-au făcut loc în relația lor și au fost despărțiți o perioadă, destinul i-a adus din nou împreună, iar astăzi îi leagă sentimente puternice și experiențe frumoase. În mai multe rânduri, fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ a dat de înțeles că e pregătit să-și întemeieze o familie cu partenera lui, iar după meciul din gala RFX, a cerut-o în căsătorie și i-a făcut o adevărată declarație de dragoste.


Citește și: Avocatul fraților Culiță și Iancu Sterp, despre dosarul de înșelăciune în care sunt implicați: „Li s-a prezentat o afacere legală. Prejudiciul este de 400 de mii de euro

Citește și: Culiţă şi Iancu Sterp, cercetaţi într-un dosar de înşelăciune de 400.000 de euro. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Mihai Albu are planuri de nuntă cu iubita lui, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Este viitoarea mea soție’. Designerul i-a făcut cunoștință femeii cu mama lui, înainte să moară


Citește și: Cum se simte Jean Paler după ce i-au fost montate două stenturi la inimă: „A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi tot'

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie

În urmă cu o zi, în gala RFX, Iancu Sterp s-a duelat cu George Zănoagă, iar după un meci intens și extrem de dinamic, a fost învins de adversarul său. După lupta în cușcă a urmat, însă, un moment extrem de emoționant și neașteptat, căci fostul concurent de la „Puterea Dragostei’ a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Denisa. Două buchete de trandafiri au fost aduse pe ringul de luptă, unde și-a făcut apariția și mama Geta, care a ținut să-i felicite și să-i îmbrățișeze pe cei doi logodnici. Pe rețelele de socializare, Culiță Sterp a ținut să-i transmită un mesaj emoționant fratelui său și partenerei sale.


„Am un câștig mult mai mare, și anume femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?’, a ținut să spună Iancu.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el! Viitoarea lui familie!’, a scris Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.


Cum s-au cunoscut Culiță Sterp și logodnica lui

Culiță Sterp și logodnica lui s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți. Povestea lor de dragoste s-a conturat mai greu, căci cei doi s-au regăsit abia atunci când ambii au fost pregătiți să-și asume o relație.

„E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte. După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum. A fost singura fată de care am fost îndrăgostit și pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea. În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia, iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți. Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural. Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut’, a spus Iancu Sterp pe canalul de YouTube WOWnews.

Sursa foto: Facebook & Instagram