Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios. Ce nu s-a văzut la nuntă: mireasa a trimis invitaților adresa altei biserici, Culiță Sterp a cântat, iar Daniela Iliescu s-a împăcat cu viitoarea soacră

.

Iancu Sterp și aleasa inimii sale, Denisa Coțolan, și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, la o săptămână de la cununia civilă. A urmat o nuntă fastuoasă, cu sute de invitații și unde s-au respectat obiceiurile din zona din care provin mirii. Seara a fost marcată de câteva momente importante, inclusiv o aparentă împăcare între Daniela Iliescu, partenera lui Culiță, și viitoarea ei soacră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pe 20 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au oficializat relația la starea civilă. La eveniment au participat familiile lor, părinții, nașii, frații și prietenii apropiați. Fratele mirelui, Culiță Sterp, nu a fost însă prezent. O săptămână mai târziu, tinerii căsătoriți au făcut cununia religioasă, dar și petrecerea de nuntă.

mama-geta-danilea-ilescumama-geta-danilea-ilescu

Citește și: De ce nu a invitat-o Iancu Sterp pe Daniela Iliescu la cununia civilă cu Denisa Coțolan: „Nu am vrut să o pun într-o situaţie proastă şi să nu se simtă confortabil. Părea ca și cum noi nu am vrut-o acolo'

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend. Culiță Sterp a lipsit, iar Daniela Iliescu nu a fost invitată la eveniment: „M-a sunat și mi-a zis că…'

Citește și: Cum se simte Elena Cârstea la doi ani după ce a suferit un AVC: „Tot în baston merg. Fac recuperare la piscină. Când sunt furtunile…”. Și soțul ei, Glenn, a avut probleme de sănătate, recent

Citește și: Cum gestionează fiicele lui Florin Dumitrescu celebritatea tatălui lor și cum reacționează când e oprit de fani pe stradă: „Au fost cazuri în care au fost foarte geloase. Când sunt cu Mia, ea le cere oamenilor…”/ EXCLUSIV

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit religios

Ceremonia religioasă a cuplului a avut loc pe 28 octombrie, la o biserică din orașul Hațeg. Pe fondul emoțiilor, mireasa a trimis invitaților, din greșeală, coordonatele pentru un lăcaș de cult din Brașov. Iancu Sterp a clarificat situația rapid, anunțând locația corectă pe pagina sa de Instagram.

„Dragi invitați, să știți că Denisa a greșit locația bisericii în invitația electronică pe care v-a trimis-o. Cei care vreți să veniți și la biserică, să nu băgați pe Waze sau pe Google Maps acea locație, că o să vă ducă undeva pe la Brașov. Biserica unde o să ne cununăm noi este în orașul Hațeg', a spus Iancu Sterp, pe Instagram.

Cei doi miri au avut o nuntă tradițională și au respectat obiceiurile specifice zonei din care provin. În ziua cea mare, Iancu și-a făcut apariția într-un costum elegant, retro și cu cămașă albă, iar aleasa inimii sale a optat pentru o rochie stil prințesă, cu crăpătură pe picior și decorată cu foarte multe perle. Conform tradiției, buchetul a fost ales de soțul ei și a fost compus din trandafiri albi și crem. Cel mai emoționant moment a fost acela când mirii s-au văzut pentru prima dată și au primit câte o poezie specială. Denisa nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Cine sunt nașii cuplului Iancu Sterp și Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu, avându-i alături pe toți cei dragi. Ceremonia s-a desfășurat în aer liber, într-un decor deosebit.

Nașii celor doi sunt  Ileana și Claudiu Voicu. Ea are 28 de ani și este asistent medical general și make-up artist. Cei doi locuiesc în în Gura-Râului, Sibiu, și au împreună un băiețel.

Lista invitaților la nuntă. Daniela Iliescu și Culiță Sterp și-au făcut apariția

Sute de invitați au fost așteptați, după ceremonia religioasă, la restaurantul unde a avut loc petrecerea. Nu au lipsit nici Daniela Iliescu și Culiță Sterp, deși nu participaseră la cununia civilă a cuplului. Artistul era plecat în afara țării săptămâna trecută, acesta fiind motivul pentru care nu a fost prezent la unul dintre cele mai importante momente din viața fratelui său.

Mama Geta a fost soacră mare și a apărut îmbrăcată într-o rochie verde cu detalii sclipitoare. Imaginile au surprins-o destul de apropiată de Daniela Iliescu, semn că au îngropat securea războiului. Cele două au fost implicate în numeroase conflicte de-a lungul timpului.

Tatăl fraților Sterp a fost, de asemenea, prezent la nuntă. În urmă cu mai bine de șase ani, bărbatul a părăsit familia, dar a ales să participe la acest moment important. Pe pagina de Instagram, Culiță Sterp a postat câteva fotografii alături de tatăl lui și fiul său, Milan.

Culiță Sterp a întreținut atmosfera la nunta fratelui său

Într-un decor spectaculos, Iancu Sterp și Denisa Coțolan au dansat valsul mirilor, apoi au fost aplaudați de nuntași. Culiță Sterp a întreținut atmosfera, iar la finalul programului artistic, a creat un moment special pentru partenera sa. Danielei Iliescu i-a transmis că își dorește o familie mai mare.

„E dorința lui Culiță, să vină și o fetiță. Ascultă, Daniela! Asta e dorința mea. Doamne ajută, să vină', a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp a mai fost protagonistul unui moment neașteptat. Aflat în casa părintească, artistul a început să împartă bani lăutarilor și să facă dedicații, vrând ca nunta fratelui său să fie una memorabilă.

Glume la adresa lui Culiță Sterp

Nunta a scos la suprafață și unele tensiuni din familie. Când și-a văzut fiul în costum de ginere, mama Geta nu și-a putut stăpâni deloc lacrimile. Ca s-o liniștească, Culiță a încercat să facă o glumă și să-i spună că „n-a murit nimeni, că Iancu se însoară, nu se mărită'. A urmat o glumă neașteptată.

„Tot aici îl vezi, nu pleacă departe, îți spun eu, nu mai plânge', i-a spus Culiță mamei lui. Acesta a mai adăugat, în spirit de glumă: „Iancu se însoară, nu se mărită'. Atunci a fost clipa când Geta Sterp a spus încet: „Ca tine', iar Iancu a urmat-o și a zis în gura mare, râzând: „Ca tine'.

Sursa foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton