Ianis Hagi și Elena Tănase, primul interviu după nuntă: „Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar”

.

Ianis Hagi și Elena Tănase au oferit primul interviu după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ceremonia a avut loc duminică, pe 14 iulie, în prezența familiilor și a prietenilor apropiați. Surprinși la ieșirea din Biserica „Sfântul Visarion' din București, tinerii căsătoriți s-au arătat emoționați și nerăbdători să vadă ce le rezervă viitorul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Duminică, pe 14 iulie, Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios, apoi și-au întâmpinat invitații la petrecerea de la Palatul Știrbey. Mireasa a atras privirile tuturor într-o rochie rafinată, cu broderie florală și un voal lung, în timp ce fotbalistul a optat pentru un costum elegant și deschis la culoare. Invitați de seamă le-au fost alături celor doi tineri, iar petrecerea a ținut până în zorii zilei.

logona9-1logona9-1

Citește și: Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi! Cât a costat rochia purtată de tenismenă, care a atras toate privirile

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută splendidă la Wimbledon. Prințesa de Walles, elegantă și zâmbitoare, la jumătate de an după ce a început tratamentul împotriva cancerului

Citește și: Spania a câștigat EURO 2024. „Furia Roja”, a patra oară campioană europeană după ce a învins Anglia cu 2-1 în finală

Ianis Hagi și Elena Tănase, primul interviu după cununia religioasă

Ianis Hagi și Elena Tănase și-au dorit discreție în ziua nunții, astfel că drepturile de televizare au fost cedate Antenei 1. După ceremonia din biserică, cei doi au stat de vorbă cu jurnaliștii și au oferit primele declarații în calitate de soț și soție.

Îmbrăcați elegant, fotbalistul și aleasa inimii sale au ieșit din lăcașul de cult, sub privirile admirative ale celor prezenți. Ianis Hagi și-a exprimat dezinteresul față de finala Campionatului European de fotbal, care s-a disputat chiar în ziua nunții sale. El a spus că pune familia pe primul loc, astfel că nu a urmărit partida dintre Spania și Anglia.

„Suntem bucuroși să împărtășim cu cei de acasă cel mai important moment din viața noastră de cuplu. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, susținerea oamenilor e un lucru extraordinar, tocmai de aceea, prin intermediul Antena, ne dorim ca și ei să ia parte la această zi atât de specială pentru noi', a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi și Elena Tănase și-au celebrat iubire la Palatul Știrbey

După cununia religioasă, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au așteptat invitații la Palatul Știrbey, unde a avut loc petrecerea de nuntă. Evenimentul a strâns laolaltă invitați de seamă, între care și Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, Simona Halep, Gigi Becali sau Cristi şi Adelina Chivu.

Un moment emoționant al serii a fost valsul mirilor. Ianis Hagi și proaspăta lui soție, Elena Tănase, au strălucit pe ringul de dans, pe melodia lui Smiley, „Vals’. Cei doi au ales o coregrafie simplă, însă i-au impresionat pe cei prezenți la eveniment.

Elena Tănase și Ianis Hagi se cunosc din copilărie, însă și-au oficializat relația în 2022. Soția fotbalistului are 25 de ani și este fiica unui prosper om de afaceri din Constanța. Sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și rareori postează fotografii împreună.

Sursa foto: Raed Krishan/ GSP

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton