Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

.

Duminică, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica „Sfântul Visarion' din București și a fost urmată de o petrecere spectaculoasă, desfășurată la Palatul Știrbey. Invitați de seamă le-au fost alături celor doi miri, între care Simona Halep sau Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil pe 25 decembrie 2023, în ziua de Crăciun. Evenimentul a fost unul special și emoționant, desfășurat în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Duminică, pe 14 iulie, a avut loc cununia religioasă a celor doi, dar și petrecerea de nuntă. Evenimentul s-a desfășurat în ziua s-a disputat finala Campionatului European de fotbal între Spania și Anglia.

6t56546t5654

Citește și: Cine sunt nașii lui Ianis Hagi și ai Elenei Tănase. Nunta are loc pe 14 iulie, fix în ziua în care va avea loc finala EURO / DETALII EXCLUSIVE

Citește și: Jucătorii Naționalei de Fotbal a României, momente emoționante alături de familii, înainte de meciul cu Slovacia. Ianis Hagi, vizitat de soție și de părinți, Denis Alibec, încurajat de mama lui, Florin Niță, Florin Coman și Andrei Rațiu, imagini înduioșătoare alături de copii

Citește și: Ce părere are Carmen Tănase despre Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent: 'L-am cunoscut personal pe incredibilul copil…'. Unde au făcut cunoștință / EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Eusebiu de la Insula Iubirii? A devenit antrenor personal și s-a schimbat enorm

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios

Ianis Hagi și Elena Tănase au trăit emoții puternice în cursul zilei de duminică, 14 iulie. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii organizate la Biserica „Sfântul Visarion' din București. Cununia a început la ora 15:00 și a fost relativ restrânsă, cu familiile și apropiații celor doi.

Mireasa și-a făcut apariția într-o rochie superbă, cu trenă lungă și voal spectaculos, în timp ce fotbalistul a ales o ținută elegantă cu pantaloni negri și sacou alb. Elena a ținut în mână un buchet de bujori albi și a apărut vizibil emoționată la ieșirea din biserică. În imagini sunt surprinși și părinții mirelui, Gheorghe și Marilena Hagi, dar și fiica lor, Kira.

Nașii cuplului sunt Andreea și Costel Naciadis, având legături strânse cu familia Hagi. Costel Naciadis este fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi. Drepturile de televizare ale acestei ceremonii au fost achiziționate de Antena 1, astfel că accesul altor reprezentanți media a fost interzis în incinta bisericii, cât și la Palatul Știrbey, unde s-a desfășurat petrecerea de nuntă.

Un singur incident a avut loc la nunta anului, Unui bărbat în vârstă i s-a făcut rău din pricina căldurii, câțiva trecători fiind cei care i-au acordat primul ajutor, înainte de a chema ambulanța.

Nunta lui Ianis Hagi și a Elenei Tănase: meniu creat de o armată de chefi și tort de aproape doi metri

Începând cu ora 19:00, invitații au fost așteptați la Palatul Știrbey, unde a avut loc petrecerea de nuntă. Evenimentul a strâns laolaltă invitați de seamă, între care și Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, stoperul Kevin Boli, Carlo Casap, Răzvan Marin, Simona Halep, Cristi şi Adelina Chivu sau Gigi Becali.

Atmosfera a fost întreținută de trupa Pindu, astfel că invitații s-au distrat pe ritmurile muzicii machedonești, dar și de Cornelia Rednic, Smiley și încă o formație din Grecia. Nunta s-a desfășurat într-un cadru de poveste, cu mii de aranjamente florale.

Așa cum era de așteptat, și meniul a fost unul pe măsură. Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey, a fost cel care s-a ocupat de acest aspect, fiind ajutat și de Orlando Zaharia şi Stefan Popescu, cunoscuții bucătari de la Chefi la cuțite. Invitații s-au delectat cu foie gras în crustă de fistic, curcan în crustă de panco, creveţi sub vin, ton în crustă de susan. După aperitiv au urmat alte delicatese: file de lup de mare, spanac sote, sos lemon butter, legume la cuptor şi orez sălbatic. Felul principal a constat în  muşchi de vită, pulpă de raţă, piure de păstârnac cu ţelină şi cartofi dulci.

După miezul nopții, invitații au avut parte de o adevărată surpriză: un tort de aproape doi metri, cu aromă de fructe de pădure.

Ianis Hagi și Elena Tănase, moment inedit pe ringul de dans

Un moment emoționant al serii a fost valsul mirilor. Ianis Hagi și proaspăta lui soție, Elena Tănase, au strălucit pe ringul de dans, pe melodia lui Smiley, „Vals'. Cei doi au ales o coregrafie simplă, însă i-au impresionat pe cei prezenți la eveniment.

„În primul rând, la noi nunta nu se face fără hlambură. Hlambura este steagul cu care dansăm toată noaptea. Se face hlambura cu o zi înainte, se adună doar familia mea, iar apoi la nuntă se dansează cu hlambura. Și apoi ceva ce înseamnă foarte mult pentru noi este și moștenirea nașilor din partea părinților mei. Se dau din generație în generație. Bunici, părinții, copiii și așa mai departe. Așa cum și copiii noștri o să moștenească nașii de la noi. Este o tradiție care contează destul de mult într-o familie', a declarat Ianis Hagi, la Antena 3.

De decor și aranjamentele florale s-a ocupat Nicu Bocancea, alături de alte zeci de persoane din industria florilor.

Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi

Elena Tănase și Ianis Hagi se cunosc din copilărie, însă și-au oficializat relația în 2022. Soția fotbalistului are 25 de ani și este fiica unui prosper om de afaceri din Constanța. Sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și rareori postează fotografii împreună.

În iunie anul trecut, Ianis și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Elena. Cei doi s-au logodit la Paris, iar tânăra a primit un inel în valoare de 50.000 de euro. Câteva luni mai târziu, pe 25 decembrie 2023, aceștia s-au cununat civil.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă’, a declarat un apropiat al familiei Hagi, pentru playsport.ro.

Sursa foto: Instagram &  Raed Krishan/ GSP

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton