Iasmina Halas și Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, formează un cuplu. / Ipostazele intime în care s-au afișat, direct din dormitor

 Calin Maria Bianca
.

Iasmina Halas și Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, formează un cuplu. Chiar zilele trecute, Iasmina Halas vorbea pe larg despre noul ei partener de viață, însă fără a-i divulga numele sau identitatea. A ales să fie o relație secretă preț de o perioadă de timp, deși are numai laude la adresa lui, însă acum s-a aflat. Potrivit Cancan.ro, fosta concurentă de la Puterea Dragostei se iubește cu ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii! Iată primele imagini cu ei, direct din dormitor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nici Romeo Vasiloni nu are nevoie de vreo descriere, dar nici Iasmina Halas. Amândoi au atras toate privirile atunci când au fost pe micile ecrane, el la Insula Iubirii în calitate de ispită, iar ea la Puterea Dragostei pentru a-și întâlni sufletul pereche. Ei bine, amândoi sunt din Timișoara, însă se pare că nu se cunoșteau până când el a abordat-o pe rețelele de socializare.

iasmina-halas-nunta-crop-1673352693-2iasmina-halas-nunta-crop-1673352693-2

Citește și: Iasmina Halas, prima imagine alături de noul iubit: „Îl văd un bărbat foarte capabil. Nu ne-am mutat împreună dar…' / Ce spun părinții fostei concurente de la Puterea Dragostei despre el

Citește și: Iasmina Halas de la Puterea dragostei are un nou iubit, după ce a fost terorizată în fosta relație: „Sunt liniștită, după 3 ani în care viața mea a fost un haos total”

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…”/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf susține că Poliția nu i-a confirmat urmărirea penală inițiată de Anamaria Prodan, după ce l-a acuzat de violență în familie: „Mă voi îndrepta în Instanță. Trebuie să înceteze această hărțuire și…'

Iasmina Halas și Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, formează un cuplu

Potrivit Cancan.ro, Iasmina Halas și Romeo Vasiloni trăiesc acum o frumoasă poveste de dragoste, iar imaginile puse la dispoziție de către sursa menționată, arată că totul merge ca pe roate. Ispita de la Insula Iubirii nu a ezitat și s-a fotografiat cu ea chiar în dormitor, în timp ce ea dormea pe el. Asta nu este tot, sursele spun și că el ar fi pregătit să se mute din București înapoi la Timișoara pentru a fi tot timpul aproape de ea și a petrece mai mult timp împreună.

Iasmina Halas, despre iubitul ei, Romeo Vasiloni

În urmă cu trei săptămâni, Iasmina Halas povestea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste, cu un bărbat al cărui nume nu l-a dezvăluit pe atunci. Spunea clar că se înțeleg foarte bine și totul este la superlativ, având chiar planuri mari de viitor. Acum, s-a aflat că este vorba despre Romeo Vasiloni, cu care are o relație.

E un băiat bun așa, suntem de două luni împreună. Nu îl arăt momentul public, mai așteptăm. El își dorește foarte mult copii și m-am gândit că atunci când voi rămâne însărcinată’, a spus Iasmina Halas pentru Spynews.ro.

Mai mult decât atât, a povestit și ce imagine și-au făcut părinții ei despre el, mai ales după ce l-au văzut pe micile ecrane, în rolul de ispită la Insula Iubirii.

Părinții mei încă nu l-au cunoscut, dar le place de el. Îl văd un bărbat foarte capabil, doar că sunt eu acum mai așa, după fosta relație, prea feminină nu sunt. Sunt mai așa dintr-o bucată. Chiar și el îmi zice că sunt prea directă., a mai zis blondina.

Iasmina Halas, trecut amoros destul de tumultuos

Acum, Iasmina Halas radiază de fericire, așa cum chiar ea a dezvăluit în declarațiile de acum câteva zile. Totuși, când vine vorba despre trecutul ei, mai ales cel amoros, știm că a avut unul destul de tumultuos și greu încercat. A trecut prin mai multe despărțiri după divorțul de Daminuță, având o relație cu Philip Albu, dar și cu un 'loverboy' care o traducea și cu alte femei. De asemenea, a pierdut mai multe sarcini, însă acum tot răul este spre bine.

Sunt liniștită în momentul actual, după o perioadă de trei ani în care viața mea a fost un haos total. S-au liniștit lucrurile într-un final și pot răsufla ușurată. Sunt într-o relație. De două luni de zile am început să vorbim, să ne cunoaștem, să ieșim. Am rămas impresionată pentru că este un bărbat matur care știe să se comporte, este atent. Un bărbat care face anumite gesturi pe care mi le doream în relațiile anterioare. Începând cu gesturi mici și terminând cu gesturi mult mai mari. Se calculează și eu țin cont de toate aceste lucruri. Este un bărbat matur, știe să se comporte, este atent’ susține Iasmina Halas, conform Cancan.ro.

Sursă foto: Instagram / Cancan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton