Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei: „Ne-am împrietenit datorită fetelor. Odată cu divorțul, am găsit în acest om un sprijin moral. M-a întristat...”

.

Ibrahim Ibru reacționează după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei. Omul de afaceri recunoaște că are o relație de prietenie cu artistul, care i-a fost sprijin moral în momentele dificile și cu care a rezonat, având în vedere că au trecut prin situații similare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim Ibru. Din păcate, nici acest mariaj nu a fost de lungă durată, cei doi aflându-se în proces de separare legală. Între brunetă și artist s-a iscat un război pentru custodia fetițelor, Maria și Rosa Alexandra, alimentat cu acuzații și replici dure.

pepe1-2pepe1-2

Citește și: „Dacă se schimbă domiciliul, mă obligă să plătesc pensie alimentară. Asta e intenţia ei, una financiară'. Pepe face acuzații la adresa Ralucăi Pastramă, după ce au început scandalul pe custodia fetelor

Citește și: Raluca Pastramă susține că Pepe și Ibrahim Ibru s-au aliat împotriva ei, ca să-i ia copiii: „E dureros, nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva în zilele noastre. Mă lupt singură contra a doi bărbați și acum…”

Citește și: Cum arată astăzi Gina Felea, patroana de night club parodiată de Anca Dinicu. E complet schimbată la 40 de ani

Citește și: Val de mesaje după moartea Deliei Budeanu. Ce omagii i-au adus Dan Negru, Iuliana Marciuc și Oana Pellea: „Azi, televiziunea nici măcar n-ar mai ști ce să facă cu astfel de oameni…'

Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă l-a acuzat că s-a aliat cu Pepe împotriva ei

În mijlocul scandalului cu Pepe, Raluca Pastramă a făcut acuzații dure, susținând că artistul ar fi făcut o alianță cu Ibrahim Ibru, bărbatul cu care și-a refăcut viața după divorț. Auzind acestea, omul de afaceri a explicat că între el și Pepe există o relație de prietenie, datorită fetițelor și a experiențelor similare prin care au trecut. În momente dificile, cântărețul i-a fost sprijin moral, ceea ce le-a consolidat legătura.

„Cu Pepe m-am împrietenit datorita fetelor, că sunt surori și este normal sa păstram legăturile în această calitate, atât prin intermediul mamei, cât și al taților. Odată cu divorțul, am găsit în acest om și un sprijin moral, întrucât situația cu care mă confrunt, de a fi nevoit să îmi vad fetiţa foarte rar, m-a întristat foarte mult și el m-a susținut, a arătăt că atâta vreme cât sunt un tată bun pentru copilul meu, nimeni nu îl poate îndepărta de mine, sufletește vorbind. Practic suntem în aceeaşi situație. Legat de postările și acuzele aduse în mediul online, nu comentez, eu știu mai bine ce e în sufletul meu și nu îmi place sa îl pun pe tavă, să îl arăt tuturor', a declarat Ibrahim Ibru pentru cancan.ro.

„Nu pot spune nimic rău despre ea'

Ibrahim Ibru mai spune că nu vrea s-o denigreze pe Raluca Pastramă, ci își dorește să mențină o relație civilizată pentru binele fiicelor lor. Speră ca divorțul dintre ei să se încheie pe cale amiabilă și să găsească o soluție care se le permită să-și îndeplinească echitabil angajamentele de părinți.

„Pot spune că doamna Raluca Pastramă este fosta mea soţie, nu pot spune nimic rău de ea, e mama copilului meu minunat. Îmi doresc însă să pună pe primul loc copilul şi interesul copilului, care are nevoie de ambii părinţi. Aşa cum a declarat şi ea, copilul are dreptul de a sta un timp egal cu ambii părinţi…Vreau ca în cercul ei de interese să pună pe ultimul loc relaţia dintre noi doi. E mai puţin importantă

Sunt de acord cu declarația ei publică în ceea ce privește creșterea copilului în general. Sper și în cazul nostru să aibă aceeaşi opinie ca să putem avea un divorț amiabil în interesul fetiței noastre', a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton