Ibrahim Ibru, mesaj pentru fiica lui, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț: „O voi învăța să nu-și abandoneze copiii și să nu rănească…”/ A fost în vizită la fetele lui Pepe

 Miniosu Alexandra
.

Ibrahim Ibru posta, recent, un mesaj pentru fiica lui, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupul iubit, în plin proces de divorț. Cei doi au ajuns la despărțire deja de câteva luni bune. Au confirmat informația la finele anului trecut și tot atunci făceau și primele declarații despre custodia fetiței lor, Maryam. Iată ce a transmis, recent, bărbatul în mediul online!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, în luna decembrie, vestea că Raluca Pastramă divorțează de soțul ei, Ibrahim Ibru, a luat prin surprindere pe toată lumea. Bărbatul a fost cel care a confirmat primul informația, dezvăluind că luaseră decizia deja de câteva luni, deși au o fiică împreună. La scurt timp, în martie, anul acesta, bruneta a fost surprinsă ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru, astfel că s-a speculat imediat că și-a refăcut viața amoroasă.

raluca-pastrama-1raluca-pastrama-1

Citește și: Ibrahim Ibru, prima reacție după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit: „Știam de mult. O mamă trebuie să petreacă timp cu copilul, distracția vine pe locul doi'. De ce nu au depus încă actele de divorț

Citește și: „Am luptat 10 ani să salvez căsnicia. Când au fost mizeriile cu Zăvoranca…'. Ce regret are Raluca Pastramă la 3 ani de la divorțul de Pepe / Este în proces de divorț și cu Ibrahim Ibru

Citește și: Claudia Pavel a îngropat securea războiului cu tatăl copilului ei: „S-a mutat și el la Miami, să fie lângă noi, și suntem foarte fericiți” / Artista s-a mutat definitiv în America

Citește și: Ce se întâmplă în relația Nicoletei Luciu cu soțul ei, Zsolt Cergo, după 12 ani de căsnicie: „Zvonurile divorțului ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Este foarte deranjantă treaba asta…'

Ibrahim Ibru, mesaj pentru fiica lui, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupul iubit, în plin proces de divorț

Tot în martie, anul acesta, Ibrahim Ibru posta un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare. Atunci, bărbatul s-a afișat alături de fiica lui și a Ralucăi Pastramă și spunea că o va învăța pe cea mică să nu-și abandoneze niciodată copiii, dar nici să-i rănească pe ceilalți semeni.

„Ca tată a unei fetițe, o voi învăța pe fiica mea să nu rănească niciodată un om și să nu-și abadoneze niciodată copiii', scria Ibrahim Ibru la InstaStory.

Așa cum știți deja, Raluca Pastramă mai are două fiice din fosta căsnicie cu Pepe, pe Rosa Alexandra și Maria. Se pare că Ibrahim Ibru are o relație bună cu cele două fete, deși nu sunt ale lui. Acum două luni, el arăta pe Instagram că a fost în vizită la ele, postând o imagine cu ei de pe canapea. În poză era și fiul lui Pepe din actuala lui relație, cea cu Yasmine Ody, iar bărbatul l-a etichetat atunci pe cântăreț în postare, semn că se înțelege bine și cu el.

„În vizită la prințesele mele. Sunteți puternice, curajoase, frumoase – fiecare dintre voi o floare unică în grădina lui Dumnezeu. Îmbrățișați fiecare moment cu bucurie și entuziasm, pentru că primăvară e un anotimp minunat, la fel ca voi', a scris Ibrahim Ibru în dreptul imaginilor cu copiii lui Pepe.

Ibrahim Ibru, declarații despre divorțul de Raluca Pastramă

Ibrahim Ibru a fost primul care a confirmat divorțul dintre el și Raluca Pastramă. Anul trecut, în decembrie, acesta spunea că, în ciuda despărții lor, vor fi niște părinți responsabili pentru fata lor.

„Este adevărat ca eu și soția mea ne-am separat în fapt de câteva luni bune, fiecare a ales sa își vadă de viața proprie. Asta nu înseamnă ca nu avem grija în continuare, ca doi părinți responsabili, de fiica noastră minunată. Poate nu am fost sortiți să fim impreună, se mai întâmplă. Noi ne dorim un divorț amiabil, civilizat și elegant, tocmai pentru ca fetița noastră să fie mandră de părinții ei, deoarece, chiar dacă e mică, va fi afectată de tot ce se întâmplă în viața ei, pe tot parcursul vieții.

Suntem pe aceeasi lungime de unda in privinta faptului ca fetița noastră trebuie să se bucure de tot ce e bun și frumos, astfel ca ne-am inteles ca vom avea custodia comuna a acesteia și vom decide in consecinta, impreuna, amiabil si asupra celorlalte aspecte din viața ei’, spunea încă soțul Ralucăi Pastramă, în decembrie, anul trecut, potrivit spynews.ro.

Ibrahim Ibru mai preciza atunci că este în relații bune cu mama fiicei sale și așteaptă încheierea procedurilor de divorț. Afaceristul declara că pentru ambii primează binele fiicelor lor, Maryam, iar de aceea se vor implica activ în creșterea și educarea micuței.

„Știu ca eu și mama fetitei mele ne înțelegem civilizat si ca nu este decat o formalitate sa încheiem si cu procedurile de divort. Vom fi până la sfârșitul vieții noastre parintii lui Maryam, aceasta fetița minunata pe care ea mi-a daruit-o! Si tocmai pentru ca ea sa crească armonios, sa nu simtă lipsa niciunuia dintre noi, are nevoie și de mama și de tata implicați activ în viața sa, trebuie să se simtă iubită și apreciată, trebuie sa i se acorde atenție egală. Îmi mai doresc să ne implicam și să ne înțelegem și cu privire la educația ei viitoare, pana la facultate, dacă ne ajuta Dumnezeu! Ma înțeleg foarte bine cu părinții Ralucăi suntem prieteni de familie dinainte ca eu cu Raluca să fim împreună’, a adăugat el, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton