Ileana Badiu, adevărul despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu: „Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu mult timp înainte ca ea să devină iubita sau soția lui. Eu nu aveam...”

 Ifrim Georgiana
.

Ileana Badiu a spus adevărul din spatele rivalității cu Mihaela Rădulescu. Cu ani în urmă, cele două au fost comparate din punct de vedere profesional, dat fiind că ambele activau în televiziune. Presupusul conflict dintre ele s-ar fi reaprins în 2015, atunci când iubita lui Felix Baumgartner a făcut o serie de afirmații discriminatorii împotriva minorităților sexuale, iar Ileana Badiu a taxat-o dur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg timp de 4 ani, până în anul 2008. La acea vreme, presa a scris că Ileana Badiu a fost marea iubire a omului de afaceri, fiind cunoscut faptul că cei doi avuseseră anterior o relație. Între cele două s-a făcut și o comparație profesională, căci, pe atunci, Ileana Badiu prezenta și ea emisiuni la TV.

mihh10mihh10

Citește și: Ileana Badiu, adevărul despre divorțul de Dinu Pescariu, după doar 3 ani de la căsătorie: „Am decis că suntem prea tineri să încercăm să ne stricăm viața împreună”

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Ileana Badiu și soțul ei, Cătălin. De ce au avut 11 ani o relație la distanță

Citește și: Bolnavă de cancer, Kate Middleton vrea să participe la un eveniment tradițional, dar Prințul William se opune: „Dacă are aprobarea medicului ei, este hotărâtă să apară la acel eveniment”

Citește și: Precizări de ultimă oră ale medicilor despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Scopul a fost acela de a eradica infecția, lucru care a fost realizat undeva la 90%. Trebuie să se stabilizeze cu inima…”/ Ce spun despre întoarcerea maestrului pe scenă

Ileana Badiu, adevărul despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu

Astăzi, la ani distanță, Ileana Badiu neagă că între ea și Mihaela Rădulescu a existat vreun soi de rivalitate. Ea spune că relația cu Elan Schwartzenberg s-a consumat cu mult înainte ca Mihaela Rădulescu să-i devină acestuia iubită sau soție.

„În primul rând, am negat întotdeauna legătura de animozitate implicată de relația Mihaelei cu Elan, având în vedere că sunt două momente cronologic total diferite. Eu am avut o relație cu Elan Schwartzenberg cu foarte mult timp înainte ca Mihaela să devină soția sau iubita lui. În vremea respectivă se specula, așa cum am mai spus.

Tot era o apetență enormă a presei de scandal înspre a crea subiecte de scandal, Mihaela fiind o vedetă, sigur că se legau de orice ca să creeze un subiect. Eu nu aveam nicio legătură cu asta. În contextul în care se insinua că există o problemă, ea neexistând, spuneam că eu nu am niciun fel de termen de comparație între mine ca persoană de televiziune cu Mihaela, care este o persoană extraordinar de profesionistă, care face asta de când lumea și pământul. De aici lipsa de comparație', a explicat Ileana Badiu.

Ileana Badiu, despre mesajul dur la adresa Mihaelei Rădulescu

În 2015, Mihaela Rădulescu posta pe blogul personal o serie de afirmații discriminatorii la adresa minorităților sexuale. Mai multe persoane publice au taxat-o atunci și printre ele s-a numărat și Ileana Badiu.

„Comentariul pe care l-ați citit, regret aciditatea lui. Comentariul meu a fost pentru că, într-adevăr Mihaela a făcut o afirmație, apropo de comunitatea LGBTQ, eu am o mulțime de prieteni care fac parte din această comunitate, pe care îi respect foarte tare și pe care am să îi apăr în orice context în care cineva face comentarii de prost gust la adresa lor', a mai spus Ileana Badiu. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton