Ileana Badiu a slăbit îngrijorător din cauza depresiei, la 26 de ani: „Am clacat. Nu mai mâncam”. A fost marcată de decesul tatălui și separarea de mama ei

 Ifrim Georgiana
.

Ileana Badiu a trecut printr-o mare cumpănă, pe când avea 26 de ani, după ce tatăl ei a fost răpus de leucemie. Pe fondul depresiei, actrița și-a pierdut pofta de mâncare și ajunsese se cântărească 42 de kilograme, având o înălțime de 1,72 m. Iată prin ce momente dificile a trecut și cum a afectat-o decesul tatălui ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ileana Badiu, 49 de ani, se bucură de succes pe plan profesional și este într-o formă fizică de zile mari. Frumoasa actriță a vorbit, recent, despre un moment de cumpănă din viața ei, când și-a pierdut tatăl, medic de profesie. Avea 26 de ani pe atunci, iar suferința i-a provocat tulburări de alimentație, astfel că slăbise dramatic. Tot în acea perioadă, mama ei a plecat să lucreze în străinătate, iar despărțirea de ambii părinți i-a declanșat o depresie severă.

il10il10

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Ileana Badiu, la menopauză: „Oboseală, anxietate, dureri articulare. Am experimentat o menopauză timpurie. „

Citește și: Mesajul transmis de Ileana Badiu la aniversarea a 15 ani de căsătorie, dintre care 11 la distanță: „Pentru toate relele pe care le trecem împreună zi de zi”

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu amanta lui Gabi Bădălău, pentru a câștiga custodia copiilor ei: „Când am divorțat, am îndrăznit și am sunat-o…”

Citește și: Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu: „Nu sunt cuvinte pentru a descrie acest moment'. Imagini emoționante cu soțul și fiica lor

Ileana Badiu a slăbit îngrijorător din cauza depresiei

La 26 de ani, Ileana Badiu și-a pierdut tatăl, după ce a fost răpus de leucemie. Mama ei, de profesie diplomat, a plecat să lucreze în străinătate, iar singurătatea și suferința i-au provocat afaceristei o depresie severă. Pe fondul problemelor din familie, Ileana Badiu slăbise dramatic și ajunsese la o greutate de 42 de kilograme.

„Mai țin minte… mai țin minte pentru că aveam 26 de ani și brusc mi-am pierdut cumva familia. Tatăl meu a murit, făcând leucemie. Tatăl meu a fost medic. A salvat pe toată lumea din jurul meu, numai că pe el însuși nu a putut să se salveze. Simultan cu acest moment mama mea a plecat din țară, lucrând în străinătate ca diplomat. Și eu m-am trezit dintr-odată singură și cu niște griji despre care o să vă povestesc. Am clacat și am făcut o depresie severă, diagnosticată medical. Pur și simplu nu mai mâncam, nu mai dormeam. Ana a fost lângă mine. Am depășit acel moment pentru că viața este formată din bune și rele. Important e să le depășești', a spus Ileana Badiu.

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini

În 2008, Ileana Badiu s-a căsătorit cu medicul Cătălin Badiu. Cei doi au împreună un fiu, pe Sasha, în vârstă  de 14 de ani, pe care îl consideră „minunea' din familia lor. Până să devină mamă, afacerista pierduse opt sarcini și a apelat la serviciile unei clinici de infertilitate din Germania. La nunta cu soțul ei, preotul i-a spus că va avea un copil, iar la scurt timp, Ileana Badiu avea să rămână însărcinată.

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. (…) Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic din aceste lucruri nu m-au doborât. (…) Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice.

Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. (…) Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez.

Am hotărât să ne căsătorim și la nunta noastră, părintele nostru de suflet a zis foarte relaxat „o să ai un copil, fii fără nicio grijă'. După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată', a povestit ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton