Ileana Lazariuc, apariție îndrăzneață la 42 de ani. Fosta noră a lui Ion Țiriac s-a fotografiat într-o rochie mulată și fără sutien: „Ești superbă”

 Ifrim Georgiana
.

Ileana Lazariuc și-a surprins fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. De această dată, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac a optat pentru o ținută ceva mai îndrăzneață, ipostază în care nu o vedem prea des. Fotografiile o surprind într-o rochie mulată și cu decupaje, pe care a purtat-o fără sutien.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Ion Ion Țiriac, Ileana Lazariuc și-a învăluit viața într-o discreție totală. De ceva timp, frumoasa brunetă locuiește în Dubai împreună cu băieții ei și pare să-i priască schimbarea de peisaj. Nu este foarte activă pe rețelele de socializare, însă fiecare apariție este intens complimentată de fani. Ultimele fotografii au făcut, în mod cert, furori, dat fiind că fostul model a renunțat la sutien și a purtat o rochie care i-a scos formele în evidență.

87657377_527038047952191_6787537943870148976_n87657377_527038047952191_6787537943870148976_n

Citește și: Cum arată copiii fostului cuplu Ileana Lazariuc – Ion Ion Țiriac. Vedeta s-a mutat în Dubai cu adolescenții și are o cu totul altă viață

Citește și: Ileana Lazariuc a împlinit 42 de ani și s-a sărbătorit alături de fiii ei. Cum arată acum nepoții lui Ion Țiriac

Citește și: Irina Columbeanu a părăsit România, dar nu s-a întors acasă. În ce țară și-a continuat vacanța și cum s-a afișat / Monica Gabor pare să nu o însoțească

Citește și: Pasagerii afectați de greva de la TAROM primesc despăgubiri. Ce trebuie să facă pentru a-și recupera banii pentru zborurile anulate

Ileana Lazariuc, apariție îndrăzneață la 42 de ani

În cea mai recentă postare de pe Instagram, Ileana Lazariuc apare într-o rochie mulată, de culoare galbenă, care îi vine perfect și îi accentuează frumusețea naturală. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac a purtat-o fără sutien, iar fanii au complimentat-o pentru această alegere îndrăzneață. La 42 de ani, fostul model are o siluetă de invidiat și pare că sfidează trecerea timpului. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de ochelari, dar și o geantă neagră.

„Cea mai frumoasă', „Ești superbă', „Nu ești deloc schimbată, au trecut anii, dar tu ești ca acum 17 ani', sunt o parte dintre comentariile care apar în dreptul postării.

Ileana Lazariuc a avut o carieră de succes ca model. Înzestrată cu o frumusețe răvășitoare, aceasta a avut nenumărate apariții pe coperțile revistelor de fashion și a defilat pe podiumuri prestigioase. A cochetat și cu actoria, apărând în câteva producții cinematografice și de televiziune.

Ileana Lazariuc are doi copii cu Ion Ion Țiriac

În 2009, Ileana Lazariuc s-a căsătorit cu Ion Ion Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac. Din relația lor au rezultat doi băieți – Alexandru Țiriac (care s-a născut pe 7 martie 2008) și mezinul Nicholas Noah (care s-a născut pe 19 iunie 2009).

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac și-au anunțat despărțirea în 2019, dar au recunoscut că au pornit pe drumuri separate în 2017.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere’, au anunțat Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. la acea vreme.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton