Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin: „A plecat în cer, la soția lui. Ne spunea cât suferă de dorul ei…”

 Miniosu Alexandra
.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, au transmis un mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin. Aceștia sunt îndurerați de vestea că marele artist s-a stins din viață, la 81 de ani. Potrivit spuselor lor, regretatul lor coleg de breaslă suferea de dorul soției sale decedate în urmă cu doi ani, iar acum s-au întâlnit, din nou, în Ceruri…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Costel Constantin a murit la 81 ani de ani, după o carieră de 60 de ani în teatru, cu multe roluri memorabile. Regreratul actor a lăsat în urma sa multă durere în sufletele celor care l-au iubit și apreciat, atât ca om, cât și ca artist. Imediat cum au aflat de vestea tragică, soții Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu au transmis un mesaj dureros, în semn de omagiu pentru el.

ileana-stana-ionescu-1-4ileana-stana-ionescu-1-4

Citește și: Ultimul interviu al actorului Costel Constantin, din urmă cu aproape 3 ani. Cum și-a dorit să rămână în memoria publicului: „Se spune că un actor trăiește nu atât timp cât trăiește fizic, ci atât timp cât trăiește în memoria afectivă a celor care l-au văzut în filme sau în teatru”/ EXCLUSIV

Citește și: Costel Constantin a murit, la doi ani după soția sa. Cum a cunoscut-o actorul pe Mihaela, în urmă cu 50 de ani: „M-am dus direct la masa lor”

Citește și: Dan Badea a cerut-o pe Mădălina în căsătorie la un restaurant din Las Vegas, deși locația inițială trebuia să fie Marele Canion. De ce nu a reușit și cum l-a ajutat Amalia Năstase: „A fost foarte bine că a așteptat, pentru că…”

Citește și: De ce și-a retras Anca Serea fiica de 4 ani de la grădiniță: „Îi este mai bine acasă, lângă mine. Ea vorbește mai mult limba engleză și i-a fost greu să…”

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, mesaj emoționant după moartea actorului Costel Constantin

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, sunt îndurerați de moartea colegului lor de breaslă, cu care erau și buni prieteni. Aceștia au povestit că l-au sunat de ziua numelui, dar nu a răspuns… Potrivit spuselor lor, regretatul actor suferea de dorul soției sale decedate.

„A plecat în cer, la soția lui, pe care a adorat-o, n-a mai putut trăi fără ea, ne spunea cât suferă de dorul ei. L-am sunat ieri, de ziua numelui, dar nu ne-a raspuns, apoi ne-a zis cineva că-i bolnav, internat. Am fost foarte apropiați, am jucat împreună, am făcut turnee, un foarte bun actor de teatru și de film, un camarad. S-a dus prea repede. Dumnezeu să-l odihnească!', a declarat familia Ionescu pentru Playtech.ro.

Cine a fost Costel Constantin

Costel Constantin a fost de departe unul dintre cei mai apreciați actori români. Acesta a făcut performanțe atât în teatru, film, cât și în televiziune. Născut pe 20 octombrie 1942, în Galați, și-a descoperit pasiunea pentru lumea artistică încă din tinerețe. După ce a absolvit Liceul „Vasile Alecsandri' din Galați, el s-a mutat în București pentru a face Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale' (IATC), actuala UNATC.

Costel Constantin a debutat pe scena Teatrulului Național „Vasile Alecsandri' din Iași, unde a jucat numeroase roluri celebre. Acesta a apărut în piesele „O scrisoare pierdută' de I.L. Caragiale, „Pădurea spânzuraților' de Liviu Rebreanu și „Hamlet' de William Shakespeare.

De asemenea, Costel Constantin s-a făcut remarcat și în cinematografie. A debutat în lumea filmului la începutul anilor 1970 și a apărut în diverse pelicule de succes, cum ar fi „Osânda' (1976), regizat de Sergiu Nicolaescu, și „Profetul, aurul și ardelenii' (1978), regizat de Dan Pița.

Pentru talentul și munca lui, Costel Constantin a primit, de-a lungul anilor, multe premii importante. Acesta a primit Premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER și Ordinul Național „Serviciul Credincios' în grad de Cavaler, acordat de Președinția României pentru contribuțiile sale excepționale la cultura română.

Sursă foto: Arhivă viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton