Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, suferă de dorul fiului: „Este plecat de aproape 24 de ani în străinătate. Ne este greu, nu ne-am acomodat…”

 Miniosu Alexandra
.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, suferă de dorul fiului lor. Băiatul celor doi artiști este stabilit de aproape 24 de ani în străinătate, lucrând ca medic în America. Deși, în ciuda distanței, legătura dintre ei a rămas la fel de sudată, vorbind des la telefon, marii actori îi simt lipsa băiatului lor și îl așteaptă acasă la vară, pentru că de Paște nu poate să ajungă…

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și soțul ei, Andrei Ionescu (97 de ani), formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 66 de ani și au împreună un băiat, ce lucrează ca medic în America. Marii actori își iubesc fiul mai mult ca orice pe lume, astfel că distanța îi afectează. Aceștia și-ar dori să-l vadă mai des, dar sunt bucuroși că se aud telefonic foarte des.

ileana-stana-ionescu-1-2ileana-stana-ionescu-1-2

Citește și: Ce pensie au Ileana Stana Ionescu și soțul ei, actorul Andrei Ionescu. Secretul longevității lor: „De mai bine de 40 de ani, servim, dimineața…'

Citește și: Florin Piersic nu a uitat-o pe Ileana Stana Ionescu, partenera lui de scenă: „Pentru noi, a fost ca un înger, tare l-am iubit”. Actrița de 87 de ani a suferit două AVC-uri și nu a mai ieșit de 3 ani din casă

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență cu fiica cea mare la spital din cauza unui virus: 'Sunt destul de multe cazuri. Aveți grijă…' / Cum se simte Victoria acum

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu: „Să nu îi părăsească și pe aceștia, nu ne interesează ce câți copii face…' / Impresara s-a logodit cu Ronald Gavril, în Las Vegas

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, suferă de dorul fiului

Ileana Stana Ionescu și Andrei Ionescu sunt afectați de faptul că nu-și văd prea des fiul, dorul fiind, de multe ori, mult prea mare. Și-ar fi dorit ca băiatul să vină acasă, în România, de Paște, dar, din păcate, nu e posibil. Acum, singurul lucru care le mai alină suferința e ideea că s-ar putea ca băiatul lor să vină să-i vadă în vară.

„De Paște, fiul nostru nu vine acasă, sperăm ca la vară să vină. Atât eu, cât și Ileana, îl așteptăm cu sufletul la gură să vină în România.

Vorbim destul de des la telefon diverse lucruri cum ar fi ce am mai făcut, ce au făcut și ei, ce ne mai face nepotul, și tot așa. Fiul nostru este plecat de aproape 24 de ani în străinătate, dar tot ne este greu că nu mai e lângă noi, pentru că pot să spun că nu ne-am acomodat cu acest lucru. Când vine în țară nu vreau să ne aducă nimic, vrem să vină el și atât. El este cadoul nostru', a spus Andrei Ionescu pentru Click!

Ce probleme de sănătate au Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu

Pe lângă dorul de fiu, artistul Andrei Ionescu se confruntă și cu unele probleme de sănătate. Acesta povestea, recent, că îl supără tare vederea și că nu mai vede aproape deloc.

„Nu mai văd aproape deloc, medicii mi-au zis că am o degenerescentă maculară și risc să orbesc. Văd totul în ceață. Nu mă ajută nici ochelarii de vedere pe care îi port, nici măcar lupa pe care o am acasă nu mă mai ajută deloc. Eu sunt resemnat cu această situație medicală', spunea el, acum ceva timp, pentru sursa citată.

Ileana Stana Ionescu are și ea probleme de sănătate, după două AVC-uri suferite.

„Ileana este mai bine, dar nu mai are forța pe care o avea. Doarme foarte mult… Problema e că nu-și amintește multe lucruri. Nici eu nu sunt într-o stare extraordinară. Sunt aproape orb. Știi cum se întâmplă, încetul cu încetul ne părăsește corpul odată cu trecerea timpului. Ileana nu vrea să mai apară pentru că vrea să fie ținută minte așa cum am cunoscut-o toți. Ea nu mai poate juca, deci nu ne mai putem bucura de talentul ei. Cele două accidente cerebrale pe care le-a suferit au fost un semnal că trebuie să facă o pauză, să facem amândoi o pauză', dezvăluia soțul actriței pentru FANATIK.

Sursă foto: Arhivă viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton