Ileana Sterp a fost disprețuită de colegi, când era elevă, pentru că părinții ei aveau fermă de animale: „Ne simțeam rușinați. Râdeau de noi”

 Ifrim Georgiana
.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, Ileana Sterp a făcut o serie de confesiuni dureroase din perioada copilăriei. Pentru că familia ei deținea o fermă de animale, tânăra își amintește că era stigmatizată de colegi, pe când era doar o elevă, și multă vreme s-a simțit rușinată în legătură cu statutul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Este cunoscut faptul că familia Sterp deține o fermă de animale în Hunedoara, afacere în care se implică cu toții și care le asigură bunăstarea. Pe lângă asta, mama Geta vinde produse lactate la un magazin din piața Hațeg, acolo unde surprinsă în cea mai mare parte a timpului. Ileana Sterp și cei trei frați ai ei, Culiță, Iancu și Geta, s-au ocupat de treburile casnice și creșterea anilor încă din copilărie, în contextul în care tatăl lor a părăsit familia, iar mama Geta a rămas singură cu toate responsabilitățile.

lkbdlkbd

Citește și: Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei: „Din nefericire, așa e el, o fire mai rece”

Citește și: Ileana Sterp și-a născut băiețelul fără anestezie epidurală. Ce complicații au apărut la naștere: „Am fost tăiată. Mi s-a spus…'

Citește și: Cine este CRBL de la Power Couple. A locuit o perioadă în Spania, împreună cu soția și fiica lui

Citește și: Florin Dumitrescu a organizat un brunch exclusivist și a fost criticat de participanți pentru faptul că nu i-a băgat în seamă: „E dubios, e penibil, ce ai avea de câștigat din chestia asta?”

Ileana Sterp a fost disprețuită de colegi, când era elevă, pentru că părinții ei aveau fermă de animale

Ileana Sterp își amintește că era disprețuită de colegi, pe când era elevă, fiindcă familia ei se ocupa cu creșterea animalelor. Mulți ani s-a simțit rușinată din cauza statutului pe care îl avea și i-a fost greu să depășească răutățile celor din jur, însă astăzi poartă cu mândrie ciorapii împletiți de mama Geta și duce o viață liniștită datorită afacerii prospere.

„Chiar era deranjant și rușinos pentru noi. Faptul că aveam animale, oi, ne simțeam rușinați, tot din cauza oamenilor și a copiilor răutăcioși de la oraș. Noi aveam treabă la animale și apoi mergeam la școală. Eram foarte curați, adică nu arătam că venim de la animale. Mama ne-a îngrijit atât de bine și când eram mici și apoi.

Iarna ne dădea ciorapi de lână ca să ne fie cald. Mergeam cu autobuzul la școală. Râdeau copiii de noi, ba la școală, ba pe autobuz. Eu mi dădeam jos. Nu mai știam cum să fac să nu mi se mai vadă, să nu mai aud pe nimeni că mai râde de mine. Acum am ciorapi de lângă acasă și îi port cu mândrie', a povestit sora lui Culiță.

Ileana Sterp, despre momentul când tatăl ei a părăsit familia

Mama Geta și-a crescut singură copiii după ce a fost părăsită de tatăl lor. Ileana Sterp a vorbit, tot în emisiunea lui Mihai Ghiță, despre abandonul părintelui ei și suferința pe care a simțit-o după acest episod.

„Tata e un om care nu-l scoți deloc dintr-ale lui. El are varianta lui, o altă variantă, și cred că e normal. Exact cum am spus înainte, faptul că noi toți am fost împotriva lui. Noi, ca și copii, adolescenți fiind, am mai făcut și gafe, prostii, chestii care pe el l-au supărat, poate.

Dar nimic atât de grav, încât să ne părăsească, nimic. Minorități, ca orice copil, fiind patru copii, bineînțeles că am mai făcut și prostii, nu am fost poate copiii model. El tot timpul, când a plecat, ne-a dat exemplu: ‘Uite, tu ai făcut aia, tu ai făcut aia, ce înseamnă asta, ce sunt eu la casa asta’, cam așa privea el lucrurile', a mai povestit tânăra.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton