Ileana Sterp, deranjată că fiica ei este comparată cu Milan, băiatul lui Culiță: „Și eu mă enervez, și eu poate țip la copiii mei. Carla este un copil răsfățat și... ”

 Ifrim Georgiana
.

Ileana Sterp a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce internauții i-au comparat fiica cu Milan, băiatul lui Culiță. Pentru că i s-a atras atenția că micuța Carla ar fi prea răsfățată, tânăra a explicat că nepotul ei are un temperament mai liniștit, dar asta nicidecum nu reflectă modul în care își îndeplinește atribuțiile de mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ileana Sterp are o comunitate mare de urmăritori pe rețelele de socializare, unde vorbește deschis despre viața personală și cea de familie. Tânăra postează inclusiv imagini și filmulețe cu cei doi copii ai ei, Carla și Damir, mai ales că este o mamă devotată. Comparațiile recente între fiica ei și Milan, băiatul lui Culiță Sterp, au deranjat-o însă nespus, așa că tânăra a luat atitudine.

co9co9

Citește și: Ileana Sterp a fost disprețuită de colegi, când era elevă, pentru că părinții ei aveau fermă de animale: „Ne simțeam rușinați. Râdeau de noi'

Citește și: Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei: „Din nefericire, așa e el, o fire mai rece”

Citește și: Amna a suferit de burnout: „Fac terapie de foarte mulți ani. Nu te mai poți ridica din pat și…'. Ce alte probleme a avut cântăreața, în copilărie

Citește și: Cine este Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui Richard Abou Zaki, la Chefi la cuțite. A condus un restaurant cu patru stele Michelin din Italia: „Patronii mi-au propus'

Ileana Sterp, deranjată că fiica ei este comparată cu Milan, băiatul lui Culiță

Ileana Sterp a atras atenția că nu este deloc benefic să se facă comparații între copii, așa cum a pățit de curând cu fiica ei. Tânăra recunoaște că micuța Carla este mai răsfățată, comportament pe care îl pune pe seama vârstei, spre deosebire de Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu.

 „Multe persoane fac comparații între copii, între Milan și Carla. În primul rând, să faci comparații între doi copii apropiați de vârstă, e o prostie. Pur și simplu e o prostie pentru că știe toată lumea cât de diferiți sunt copiii și știe toată lumea că oricât de mult te-ai implica în educația lor, de multe ori, la anumite vârste au anumite faze și trebuie pur și simplu să treci prin ele. Eu, dacă am decis să vă arăt anumite faze pe care Carla le face, de copil „răsfățat', pentru că da, uneori este un copil răsfățat și face niște faze care nici mie nu îmi plac, dar mă gândesc că sunt specifice vârstei. Eu încerc cât de mult pot să lucrez la situațiile astea și să vorbesc cât de mult pot cu ea, dar în același timp mă gândesc că sunt normale anumite situații', și-a început ea mesajul.

„Milan este un copil mai liniștit'

Ileana Sterp recunoaște că nepotul ei, Milan, are un temperament mai liniștit, dar atrage atenția că fiecare copil este diferit. Sora lui Culiță mai spune că își îndeplinește cu responsabilitate rolul de mamă, iar scopul ei este să-și expună familia așa cum este ea, cu bune și cu rele.

„Cum să ai o răutate pentru un copil pe care nu îl cunoști, dar pe care îl vezi pe internet că a făcut o anumită fază? Fază pe care tot eu am decis să o postez ca să arăt că la noi nu e totul perfect. Nu, deloc. Și eu mă enervez, și eu poate țip la copiii mei.

Da, într-adevăr, Milan este un copil mai liniștit și foarte bine că este așa, dar asta nu înseamnă că eu nu mă ocup.

Nicio secundă să nu credeți că o mamă încearcă să îi ofere mai puțină educație unui copil decât o altă mamă. Cred că toate ne dăm silința atât cât putem. Copiii sunt diferiți și reacționează diferit la multe faze', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton