Ileana Sterp și-a născut băiețelul fără anestezie epidurală. Ce complicații au apărut la naștere: „Am fost tăiată. Mi s-a spus...”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 23 aprilie 2023, Ileana Sterp a deveni mamă pentru a doua oară, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei. Soția lui Daniel Aloman a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare, publicând, tot atunci, și un videoclip în care își leagănă copilul nou-născut. De curând, proaspăta mămică a vorbit despre momentul nașterii, mărturisind că a refuzat anestezia epidurală, menită să blocheze durerea în timpul contracțiilor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

La sfârșitul lunii aprilie, Ileana Sterp și Daniel Aloman au devenit părinții unui băiețel, pe nume Damir. Cei doi mai au o fetiță, pe Carla, care a împlinit doi ani în prima zi a lunii mai. Pe rețelele de socializare, sora lui Culiță Sterp a vorbit deschis cu urmăritorii despre simptomele pe care le-a avut pe parcursul perioadei de graviditate, recunoscând că cea de-a doua sarcină a fost cu mult diferită față de prima.

il11il11

Pe canalul de Youtube, proaspăta mămică a publicat un videoclip în care a vorbit despre momentul nașterii, mărturisind că a refuzat anestezia epidurală. Procedura presupune injectarea unui anestezic în spațiul din zona nervilor spinali ai regiunii lombare, blocând durerea din timpul nașterii. Ileana Sterp a procedat similar și atunci când și-a născut fetița, mărturisind că are o toleranță ridicată la durere.

Citește și: „Rămâneam de multe ori fără bani de pâine”. Ileana Sterp și frații săi au avut o copilărie plină de greutăți și de neajunsuri

Citește și: Ileana Sterp a născut un băiețel și i-a dezvăluit numele: „Dragostea mea…”. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Câți bani a primit de fapt Dan Ursa, după ce a câștigat Survivor 2023 și a luat onorariul pentru 20 de săptămâni, în concurs

Citește și: Mihaela Zahariea a răbufnit după eliminarea soțului ei, Mario Zaharia, de la Chefi la Cuțite: „Am văzut un firicel de sânge și i-am zis că…'

Ileana Sterp și-a născut băiețelul fără anestezie epidurală

Pe 23 aprilie 2023, Ileana Sterp a devenit mama unui băiețel perfect sănătos. Sora lui Culiță Sterp a născut fără epidurală, dar pentru că bebelușul ei avea o greutate mare la naștere, a suferit o ruptură de perineu și a fost cusută de medici. În aproximativ o săptămână, proaspăta mămică crede că se va recupera complet, având și experiența nașterii fetiței ei.

„Damir o avut 4,6 kg… mult, cam mult… și da, am fost cusută. Și la prima naștere, dar și acum, am fost tăiată. Mi s-a spus «Urmează să te tăiem un pic» și, apoi, cusută, bineînțeles. Acum, încă am ațele, dar se vor duce singure. Cred că, în maxim o săptămână, nu o să le mai am', a povestit Ileana Sterp pe canalul ei de YouTube.

Ileana Sterp vrea să contribuie la modernizarea maternității unde a născut

În cadrul aceluiași videoclip publicat pe Youtube, Ileana Sterp a mărturisit că-și dorește să contribuie la modernizarea maternității unde i-a născut pe cei doi copii ai ei. În perioada în care a fost internată în spital, soția lui Daniel Aloman a sesizat că ușile saloanelor nu se închid, așa că i-ar plăcea să facă o schimbare în acest sens și să vină în sprjinul altor viitoare mămici.

„Sper să îmi ajute Dumnezeu să pot, pe viitor, să fac ceva pentru maternitatea sta. Îmi doresc foarte mult. Să încep prin a schimba ușile saloanelor, de exemplu, care nu se prea închid. Este o dorință foarte mare de-a mea și sper ca Dumnezeu să mă ajute', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton