Ilie și Ioana Năstase, scandal în fața blocului din Mamaia. Fostul tenismen își bănuiește soția de infidelitate: „Ăla-i amantul tău! Am auzit tot” / Replica ei: „Ești drogat și bătrân”

 Ifrim Georgiana
.

Weekendul trecut, Ilie și Ioana Năstase au fost protagoniștii unui amplu scandal. Incidentul a avut loc în fața blocului lor din Mamaia, după cum arată imaginile surprinse de CANCAN. Din dialogul celor doi reiese că fostul tenismen își suspectează soția de infidelitate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Povestea de dragoste dintre Ioana și Ilie Năstase a început în 2017. De la debutul relației, cei doi au trecut printr-un lung șir de împăcări și despărțiri. În iulie, fostul tenismen a plecat singur în Cehia, unde s-a lansat documentarul care îl are ca protagonist. Tot atunci au reapărut discuțiile legate de un posibil divorț, dat fiind că cei doi nu mai locuiesc sub același acoperiș.

nas9nas9

Citește și: Ilie Năstase a plecat cu soția sa, Ioana, la mare, după ce s-a speculat că divorțează: „E foarte bine, toată lumea este mulțumită. Ce atâta nebunie?”

Citește și: Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase, reîncepe scandalul cu Ioana Năstase: „Nu pot să dau de tatăl meu, actuala lui soție mi-a blocat numărul. Fratele meu a dispărut…'/ Cum se apără soția tenismenului

Citește și: Cine este Anastasia Soare. Povestea româncei care a construit un imperiu de miliarde de dolari în industria cosmetică / Declarații exclusive: „Contactul cu America a fost dramatic. Eram singură, străină și nu vorbeam engleza'

Citește și: Lili Sandu își duce fiul la împărtășit și îl învață să mănânce anafură și să bea agheasmă. Ce crede logodnicul ei, Silviu Țolu: „Am moștenit de la ai mei aplecarea către credință și mă bucur”

Ilie și Ioana Năstase, scandal în fața blocului din Mamaia

Căsnicia dintre Ioana și Ilie Năstase trece printr-un alt moment de criză. În weekend, cei doi au fost protagoniștii unui scandal răsunător, în Mamaia. Un schimb de acuzații și replici dure a avut loc în fața blocului în care ambii dețin apartamente. Vecinii și trecătorii au fost martorii unui adevărat spectacol.

În imaginile surprinse de CANCAN, cei doi apar extrem de tensionați, iar limbajul corpului trădează o ceartă aprinsă între ei. Totul a început când Ioana a fost surprinsă vorbind la telefon, ceea ce a stârnit gelozia fostului tenismen. Acesta își suspectează soția că ar avea o relație extraconjugală.

Sprijinit de o mașină, Ilie Năstase continuă reproșurile la adresa partenerei lui. Deranjată, Ioana își încheie discuția telefonică și începe să gesticuleze nervos. Altercația continuă în timp ce aceștia se îndreaptă către un magazin din apropiere. El și-a cumpărat vin și apă, iar ea doar o sticlă de apă.

După ce a gustat din vin, fostul tenismen a lansat un nou atac la adresa soției, văzând-o că a reluat discuția telefonică. Acesta a acuzat-o din nou de infidelitate.

„Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!', i-ar fi strigat Ilie Năstase, iar replica a venit imediat: „Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!'.

Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc împreună

La începutul lui iunie, Ilie Năstase a plecat singur în Cehia, unde s-a lansat documentarul „Nasty', ia soția lui, în Turcia. Atunci au reapărut problemele în căsnicia lor. Ioana a dezvăluit că nici măcar nu a fost anunțată despre călătoria fostului tenismen. Când au revenit în România, cei doi s-au mutat separat.

„E adevărat și că el a plecat în Cehia fără să mă anunțe. Dar eu nu m-am supărat, eu sunt obișnuită cu astfel de lucruri. Eu mi-am sunat nora și am rugat-o să-mi ia bilete pentru o vacanță de câteva zile în Turcia. Am acolo și o prietenă. El știa, i-a luat apoi și lui bilet. A venit, am stat două zile, după care ne-am întors acasă. Fiecare la casa lui', a mărturisit Ioana Năstase pentru publicația cancan.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton