Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Ce cadou i-a făcut Ioana Năstase: „Eu i-am spus soției că am 110 ani și ea...”

 Ifrim Georgiana
.

Miercuri, 19 iulie, Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Dacă în anii precedenți fostul tenismen obișnuia să organizeze petreceri fastuoase, de data aceasta a ales să să sărbătorească numai în compania soției sale, Ioana Năstase. Iată ce cadou inedit a primit Ilie Năstase de la partenera lui de viață și ce declarații a făcut despre aniversarea sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ilie și Ioana Năstase sunt căsătoriți din anul 2019, bruneta fiind cea de-a cincea soție a fostului tenismen. De-a lungul căsniciei, cei doi au fost protagoniștii mai multor conflicte, ba chiar au ajuns în pragul divorțului, adresându-și acuzații dure. În ultima perioadă, se pare că tensiunile s-au adâncit între ei, având în vedere vacanțele pe care le petrec împreună. Astăzi, Ilie Năstase a împlinit 77 de ani și a ales să sărbătorească în compania partenerei sale de viață.

il9il9

Citește și: Ilie Năstase, reacție dură după ce a fost acuzat că a cerut mărirea pensiei militare: „Sunt nebuni la cap. Eu cu prietenii mei cheltuim într-o singură seară 300 de euro!”

Citește și: Ioana Năstase, după ce a văzut filmul despre viața lui Ilie Năstase: „Chiar am și plâns la final. Sunt secvențe cu el din tinerețe când…'

Citește și: Roxana Blagu susține că e amenințată de fiica ei, rămasă în grija tatălui, de 9 ani: „Îmi spune să plec, că o să cheme Poliția'

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, împreună la ziua de naștere a fiicei lor, la 9 luni după ce s-au despărțit: 'Vom fi mereu aici!'

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani

Ilie Năstase își sărbătorește ziua de naștere în Turcia, căci a plecat în vacanță cu soția lui. Sejurul de trei zilea fost un cadou din partea Ioanei Năstase, fiind cazați la un hotel exclusivist. Pe lângă asta, afacerista i-a mai dăruit o pereche de ochelari, un model pe care Ilie Năstase îl căuta de aproximativ doi ani.

„Suntem la plajă, cu soția mea. Ea mi-a oferit această mini vacanță, că stăm 3 zile aici, la cel mai frumos hotel, că am stat mereu aici. A fost un prilej bun ca să sărbătorim aici ziua, unde ne place cel mai mult.

Mi-a luat și o pereche de ochelari pe care îi căutam de vreo doi ani, tot ziceam că i-am pierdut, nu știu pe unde i-a găsit și i-a cumpărat. Eu i-am spus soției că am 110 ani și ea a zis: arăți bine pentru 110 ani. Nu arăți rău', a declarat Ilie Năstase la Antena Stars.

Ce spune Ilie Năstase despre starea lui de sănătate

În ceea ce privește starea lui de sănătate, Ilie Năstase spune că se simte bine și se bucură de momentele petrecute cu soția lui, Ioana Năstase.

„Viața mea a fost frumoasă, nu regret nimic, deocamdată. Cu sănătatea stau destul de bine. Sunt bine, adică să fiu sănătos, să fie și soția sănătoasă, să fim noi împreună bine. Ce să-mi doresc altceva?', a adăugat acesta, în cadrul aceluiași interviu televizat.

Ioana Năstase a negat zvonul divorțului de Ilie Năstase

În primăvara acestui an, au existat mai multe zvonuri privind divorțul dintre Ioana și Ilie Năstase. Afacerista a vorbit deschis despre problemele de cuplu, ba chiar a existat o perioadă în care ar fi locuit separat. Ulterior, bruneta a negat zvonurile privind separarea oficială de fostul tenismen, semn că au decis să mai dea o șansă relației lor.

„Nimic adevărat, absolut nimic. Suntem ok, suntem la Constanța, cu familia mea', a spus ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton