Ilie Năstase, reacție dură după ce a fost acuzat că a cerut mărirea pensiei militare: "Sunt nebuni la cap. Eu cu prietenii mei cheltuim într-o singură seară 300 de euro!"

 Dumba Gabriela
.

Ilie Năstase, reacție dură după ce a fost acuzat că a cerut mărirea pensiei militare. Ilie Năstase a fost acuzat că vrea mărirea pensiei militare și vrea să dea în judecată Statul Român pentru a primi mai mulți bani. Ilie Năstase a ieșit să lămurească toată situația și insistă că informația nu este adevărată pentru că el are suficienți bani, iar cei 300 de euro pe care îi primește el drept pensie militară abia îi ajung pentru o masă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase, reacție dură după ce a fost acuzat că a cerut mărirea pensiei militare. Ilie Năstase beneficiază de o pensie militară de la statul român, iar acum ar fi fost acuzat că ar fi cerut să i se mărească. Fostul jucător de tenis a reacționat numaidecât și a negat orice fel de acuzație. Anul trecut, Ilie Năstase a fost pus la zid de către ministrul Apărării după ce a fost prins băut la volan și a jignit o jurnalistă, iar tenismenul spunea că e gata să renunțe la pensia pe care o primește de la statul român.

ioana-simion-si-ilie-nastase-in-ziua-nuntiiioana-simion-si-ilie-nastase-in-ziua-nuntii

Ilie Năstase, reacție dură după ce a fost acuzat că a cerut mărirea pensiei militare

Ilie Năstase a primit 1.345 de lei atunci când a trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel, iar primul lider ATP spune că, deși a fost avansat la gradul de general, pensia nu i-a fost majorată.

„Nu știu de unde s-a născut povestea asta, cum că aș fi ajuns în instanță să cer mai multă pensie de la statul român. Cum că aș fi depus o cerere specială pe tema asta. Și că aș fi făcut acest lucru chiar recent, la începutul lunii iunie. Nu am făcut așa ceva.

În plus, în perioada de început a lunii iunie eram la Roland Garros, la Internaționalele de tenis de câmp ale Franței. Oamenii ăștia sunt nebuni la cap!', a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cel ce va împlini curând 76 de ani a ținut să sublinieze apăsat că nu are nicio legătură cu așa ceva:

„Nu am depus nicio cerere în acest sens. Nici nu știu cum se face așa ceva, în primul rând! Iar apoi, nu am nevoie de așa ceva!'.

Citește și:Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii. A avut o copilărie traumatizantă care i-a lăsat sechele

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de soț și cei trei copii ai lor: „Liniște în suflet, credință și speranță'

Citește și: Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Cum a reacționat Gheorghe Hagi: „Bravo lui că își asumă. Le-am zis să…’

Citește și:Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7. Au de trecut cel mai dur test de fidelitate

Ilie Năstase regretă că nu a dat în judecată Statul Român după Revoluție

Ilie Năstase admite că ar fi trebuit poate, cu ani în urmă, să aibă o altă atitudine față de stat, dar nu și în prezent.

„A, că ar fi trebuit să dau cândva statul român în judecată, după Revoluție, când mi-a luat toți banii, și mie și lui Ion Țiriac, asta e altceva. Am fost neinspirat atunci, poate! Dar cum să mă duc eu acum, pe motiv că pensia mea e de 300 de euro și să cer mai mult.

Eu cu prietenii mei cheltuim poate într-o singură seară, la o ieșire la un restaurant 300 de euro! Dar asta nu are nicio legătură cu valoarea pensiei. Nu știu cine sunt cei care afirmă tot felul de lucruri despre mine. Apar niște treburi cum că m-aș fi dus și aș fi făcut o cerere specială pe chestiunea asta!

Ceea ce, repet nu e adevărat! Voi verifica dacă există o asemenea cerere, fiindcă eu nu am făcut așa ceva!', a adăugat fostul mare sportiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton