Ilie Năstase s-a despărțit iar de soția lui, Ioana, și a plecat singur în Cehia. Ioana Năstase, aflată și ea în afara țării, face primele declarații: „Chiar nu îmi doresc să mai...”

.

Ioana și Ilie Năstase s-ar fi despărțit din nou, conform unor surse din anturajul celor doi. În aceste momente, fostul tenismen se află în Cehia, unde s-a lansat documentarul care îl are ca protagonist, însă soția nu-i este alături, fiind și ea plecată în afara granițelor. Declarațiile făcute de aceasta lasă loc de interpretări și par să confirme că relația s-a încheiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit civil în 2019, însă relația lor a trecut prin mai multe momente dificile. Lunile trecute, fiind invitat în podcastul lui Mihai Morar, fostul tenismen spunea că Ioana este „cea mai frumoasă’ femeie din viața lui și că își dorește să devină tată din nou. Deși părea că au depășit perioada tumultoasă din relație, Ioana și Ilie Năstase ar fi ajuns din nou la despărțire.

Citește și: Ilie Năstase spune că Ioana este „cea mai frumoasă femeie' din viața lui: „Eu așa simt. Noi încercăm să avem și un copil'/ Ce le-a transmis fostelor soții


Citește și: Ioana Năstase amenință că va scoate la iveală lucruri neștiute din căsnicia cu Ilie Năstase: „Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul! Este dureros ce mi se întâmplă’

Citește și: Laura Ștefănuț s-a despărțit de Vlad Voiculescu, acuzându-l că are cont secret pe Tinder. Cum se apară politicianul: „Nu mai formăm un cuplu. Nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu’

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se căsătoresc. Cum au trecut peste scandalurile cu Anamaria Prodan: „De multe ori o întreb cum de a stat cu mine. Orice femeie o lua la fugă’ / Noi detalii despre bunurile declarate dispărute


Ilie Năstase s-a despărțit iar de soția lui, Ioana, și a plecat singur în Cehia

Se pare că apele s-au tulburat din nou în căsnicia celor doi. Ioana și Ilie Năstase nu mai formează un cuplu, după cum susțin apropiații lor, iar fostul tenismen ar fi foarte afectat din cauza acestei decizii. În aceste momente, Ilie Năstase se află în Cehia, unde s-a lansat documentarul „Nasty’, care prezintă viața și cariera sa.


Ioana Năstase nu l-a însoțit la eveniment și a preferat să plece singură în străinătate. Contactată de jurnaliști, aceasta a făcut primele declarații pe marginea subiectului și, într-o formă voalată, a confirmat relația e presărată cu probleme.

„Momentan chiar nu îmi doresc să mai vorbesc nimic despre viața mea intimă. Respect foarte mult presa și la momentul potrivit am să vorbesc dacă consider că trebuie’, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.


Ioana Năstase, despre problemele din căsnicia cu Ilie Năstase

Ioana Năstase a vorbit, mai demult, despre certurile din căsnicia cu Ilie Năstase. După mai multe despărțiri și împăcări, aceasta lăsa se înțeleagă că a reușit să aducă armonia în familia lor.

„Ca în orice familie, mai există certuri. Prefer să plec, când îl văd nervos, sau când ceva nu -i pe placl meu. Mă urc în mașină și plec, am casă la mare, sau plec la munte, la căluț. Mă întorc cam în 2-3 zile sau vine după mine. Viața e imprevizibilă, niciodată nu știi ce-ți oferă. Eu nu mă cert, doar spun ce nu-mi convine.


L-am studiat foarte bine, trebuie să recunosc, pentru a putea să-mi păstrez mintea sănătoasă. L-am analizat, dar nu pot spune că îl știu din scoarță-n scoarță. Stai cu un om o viață și poate nu reușești să-l cunoști în totalitate. Dar știu ce am de făcut ca eu să fiu zen, să pot trece mai departe. Nu trebuie să-ți mai pui mintea, când e mai vulcanic. Așa e felul lui de a fi. La început mă agitam, ziceam că nu e normal. Dar e mai bine așa, că-ți păstrezi tu echilibrul ca om. Nu mai stai tu în tensiune. Iar dacă te vede pe tine calm, imediat devine și el la fel. Am un copil care mă respectă (n.r, fiul său din prima căsnicie) și vreau ca el să vadă cât mai puține lucruri rele. Mă doare când vede ceva ce nu-i în regulă. Îmi seamănă și la caracter, la fizionomie’, a mai spus ea pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook