Ilie Năstase și Ioana Simion au plecat împreună în Spania, după zvonurile despre divorț: „Ne-am mai plimbat, ne-am mai deconectat”

.

Ilie Năstase și Ioana Simion au plecat împreună în Spania, după zvonurile despre divorț. Ilie Năstase și Ioana Simion sunt căsătoriți din anul 2019, însă în ultima perioadă bruneta a declarat că mariajul loc se află la impas. În ciuda zvonurilor privind divorțul dintre ei, cei doi au plecat împreună în Spania, iar fostul tenismen a făcut primele declarații despre vacanța lor. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Ilie Năstase și Ioana Simion au plecat împreună în Spania, după zvonurile despre divorț. Problemele dintre Ilie Năstase și Ioana Simion au apărut anul trecut, când cei doi au anunțat că s-au mutat separat și că intenționează să divorțeze. Zilele trecute, bruneta spune că relația cu fostul tenismen este încercată de multe probleme, însă nu dorea să vrobească public despre schimbările din viața ei.

De cealaltă parte, Ilie Năstase a vorbit recent despre relația cu soția lui, susținând că ambii se bucură de o binemeritată vacanță în Spania. Fostum tenismen a negat vehement divorțul dintre ei, ba chiar a subliniat că totul decurge foarte bine în mariajul lor.


Citește și: Ilie Năstase neagă divorțul de Ioana Simion: „Nici vorbă de separare. Noi ne înțelegem bine'

Citește și: „Am plecat cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie, pentru că era foarte curvar'. Brigitte Pastramă, despre Ilie Năstase, la 5 ani de la divorț

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina, deși amânaseră nunta: „Acum suntem în Bucovina, la nașii noștri’. Imagini de la eveniment

Citește și: Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu. Imagini cu vila pe care artista și-a construit-o în Constanța: „Copiii abia așteaptă mutarea’


Ilie Năstase și Ioana Simion au plecat împreună în Spania, după zvonurile despre divorț

De curând, Ilie Năstase și Ioana Simion au plecat împreună în Spania, acolo unde petrec cinci zile. Fostul tenismen spune că s-a bucurat de momentele petrecute cu soția lui și a negat divorțul dintre ei, în ciuda disputelor recente.

„Suntem încă la Barcelona. Urmează să ne întoarcem astăzi în țară. Am stat cinci zile aici și ne-am relaxat, am fost împreună cu soția mea la un turneu de tenis. A fost foarte frumos, ne-am mai plimbat, ne-am mai deconectat. Nu înțeleg de ce toată lumea ne poartă grija mie și Ioanei dacă divorțăm sau nu. Nu, nu divorțăm! Doamne ferește de un divorț! Suntem bine așa cum suntem’, a declarat Ilie Năstase pentru Click!.


Ce spune Ioana Simion despre relația cu Ilie Năstase

Chiar înainte de vacanța în Spania, Ioana Simion afirma că relația cu Ilie Năstase nu decurge tocmai bine și că ar avea multe de discutat, însă nu vrea ca problemele din mariajul ei să mai ajungă în atenția publică.


„Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic’, mărturisea bruneta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook