Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent se căsătoresc. Când are loc nunta și ce rochie va purta mireasa: „Nu ne-a dat prea mari bătăi de cap”

 Ifrim Georgiana
.

De câteva luni bune, Ilinca Obădescu și Mihai Gruia formează un cuplu. La sfârșitul anului trecut, prezentatoarea știrilor de la Kanal D a fost cerută în căsătorie de fostul membru al trupei Akcent, iar momentul a fost celebrat printr-o vacanță în Paris. Cei doi logodnici au stabilit deja când va avea loc nunta și cum se va desfășura marele eveniment. Iată declarațiile făcute de Ilinca Obădescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia s-au logodit la sfârșitul anului 2022. Artistul și prezentatoarea de la Kanal D au fost destul de discreți cu privire la povestea lor de dragoste, însă, recent, au anunțat public că urmează să se căsătorească. Se pare că nunta celor doi se va desfășura într-un cadrul restrâns, cu familia și prietenii apropiați, după cum a mărturisit chiar viitoarea mireasă. În ceea ce privesc tradițiile de nuntă, Ilinca Obădescu nu-și dorește să fie „furată' de la petrecere.

il-10il-10

Vestea logodnei dintre Mihai Gruia și Ilinca Obădescu a fost o adevărată surpriză la sfârșitul anului 2022. Fostul membru de la Akcent și prezentaoarea știrilor de la Kanal D nu au mai stat prea mult pe gânduri și au hotărât să facă nunta chiar anul acesta.

Citește și: Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent formează un cuplu. S-au logodit la finalul anului trecut: „A venit la momentul potrivit”

Citește și: Îl mai ții minte pe Mihai de la Akcent? Se iubește cu una dintre ele mai frumoase femei din România, fost iepuraș Playboy!

Citește și: Ce program de vizită are Victor Vrînceanu, după despărțirea de Andreea Antonescu. Când își poate vedea fiica: „I-am propus să ne împărțim timpul 50%-50%. Nu a fost de acord”

Citește și: Ce relație există între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 9 ani de la divorț: „Ultima dată s-au văzut…'

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia de la Akcent se căsătoresc

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia se căsătoresc vara aceasta, în luna iunie. Cei doi și-au propus să organizeze un eveniment restrâns, în compania prietenilor apropiați și a familiei. Viitoarea mireasă regretă că nu o avea alături pe mama ei, care s-a stins din viață în urmă cu doi ani.  

„Anul acesta facem nunta în vară. Având în vedere că facem o nuntă restrânsă, cu apropiații noștri, cu cei dragi, nu ne-a dat prea mari bătăi de cap nunta. Asta ne și doream: să fim noi, să fim fericiți, cu oamenii dragi. Marea absentă de la nuntă o să fie mama mea, dar acolo unde e, sigur o să fie lângă mine', a explicat vedeta pentru playtech.ro.

Ce rochie de mireasă va purta Ilinca Obădescu

Ilinca Obădescu spune că încă nu și-a ales rochia de mireasă, deși au mai rămas doar câteva luni până la ziua cea mare. Cu toate acestea, prezentatoarea TV se imaginează într-o rochie albă și simplă.

„Nu sunt genul de viitoare mireasă care și-a trasat încă din copilărie exact rochie de prințesă cu trenă. Eu îmi doresc o rochie de mireasă simplă, încă nu am cumpărat-o, mai am ceva timp până la eveniment. Probabil o să mă vezi într-o rochie albă, simplă. Nu vreau nimic complicat', a completat prezentatoarea TV.

Ce spune Ilinca Obădescu despre tradițiile de nuntă

Prezentatoarea știrilor de la Kanal D recunoaște că nu este adepta tradițiilor de nuntă și nu-și dorește să fie „furată' de la propria petrecere.

„În niciun caz! Pe mine nu mă fură nimeni. Pe mine în ziua aceea, Mihai mă ia de nevastă și nu mă mai las furată de nimeni, nu. Nunta va fi în iunie, luna nu are nicio semnificație pentru noi', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton