Ilinca Vandici și-a analizat primele apariții în televiziune. Schimbările sesizate de prezentatoarea TV: „Credeam că sunt foarte drăguță”

.

Ilinca Vandici și-a analizat primele apariții în televiziune. Invitată în platoul „Teo Show', prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre schimbările de look prin care a trecut de-a lungul timpului. Aceasta a examinat mai multe fotografii din etape diferite ale carierei sale, susținând că dintotdeana și-a alimentat „necesitatea de a arăta bine'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De aproape 20 de ani, Ilinca Vandici se află în lumina reflectoarelor. Debutul prezentatoarei în televiziune a avut loc în urma concursului „Model of the Universe 2004′, unde a castigat premiul presei, care a constat într-un curs de pregătire în televiziune din partea B1 TV. De-a lungul anilor, aceasta a moderat mai multe emsiuni televizate, între care se numără și „Ministerul de Secrete’,  „O iubire de-o vară’ sau „Paparazzi’. În prezent, aceasta prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!’, difuzată la Kanal D. Recent, prezentatoarea a comentat schimbările de look prin care a trecut pe parcursul carierei, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.


Ilinca Vandici și-a analizat primele apariții în televiziune. De-a lungul anilor, prezentatoarea a trecut prin schimbări spectaculoase în ceea ce privește aspectul său fizic. Aceasta a recunoscut că aparițiile sale au fost determinate și de trendurile vremii, care nu au avantajat-o întotdeauna.

Citește și: În ce își investește Ilinca Vandici banii:'Am o colecție uriașă'


Citește și: Ilinca Vandici se mută cu familia în casă nouă. Cum arată locuința:„Strictul necesar. N-am intrat în mai multe pentru că…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ștefan Stan neagă divorțul de soție, după ce ea s-a mutat în Germania cu fetele lor:'E cel mai bine pentru viitorul lor'

Citește și: Oxy, după ce Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la Cuțite:'Au fost multe înțepături. Eram nervoasă'

Ilinca Vandici și-a analizat primele apariții în televiziune


Prezentatoarea de la Kanal D a analizat o fotografie din 2006, atunci când se afla la începutul carierei sale în televiziune. Aceasta a recunoscut că nu o avantaja culoarea părului, însă aspectul său era determinat și de tendințele vremii.

„Mi se pare că eram acolo cu 10 ani mai bătrână. Culoarea părului nu cred că mă avantaja, dar erau trendurile. Fiecare etapă, pentru că sunt o tipă pasionată de tot ce înseamnă moda, fiind și în lumina reflectoarelor, intotdeauna mi-am alimentat această necesitate de a arăta bine, de a fi la curent cu tot ce se poartă, cu tot ce-mi vine bine. Mie, la vremea respectivă, îmi plăcea. Credeam că sunt foarte draguță și foarte reușițică’, a susținut Ilinca Vandici, în emisiunea lui Teo Trandafir.


„N-am avut kilograme multe în plus’

Ilinca Vandici a mărturisit că nu a fost niciodată predispusă la oscilații de greutate. Exceptând perioada sarcinii, se pare că prezentatoarea s-a menținut întotdeauna la aproximativ 54 de kilograme. Mai mult, aceasta a declarat că nu pune preț pe aspectul fizic, ci pe sănătate.


„N-am avut kilograme multe în plus decât în momentul în care am fost însărcinată! Și puțin timp după aceea și în rest cam pe acolo m-am menținut și de vreo zece ani la 53-54 de kilograme! Sincer și fac toate demersurile necesare astfel încât să mă mențin într-o formă bună! Nu știu dacă neapărat să arate corpul nu știu cum, cât mai degrabă să fie sănătos! Și ceea ce mă mâna în lupta asta este de fapt dorința de a fi alături de copilul cât mai multă vreme de acum înainte!‘, a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook