Ilinca Vandici, despre infidelitatea fostului ei soț, Andrei Neacșu: „Eu nu am zis că accept, am zis că iert, drept urmare…”. Cum își motivează vedeta declarațiile controversate din trecut

 Miniosu Alexandra
.

Ilinca Vandici a vorbit, recent, despre infidelitatea fostului ei soț, Andrei Neacșu. Mai demult, prezentatoarea TV a stârnit un val de controverse în rândul publicului, după ce declara într-un podcast că ar putea să-i ierte orice fostului ei partener, în timpul căsniciei lor. Acum, vedeta de la Kanal D a ținut să precizeze că, de fapt, ea iartă, dar nu acceptă, astfel că nu a putut trece peste faptul că tatăl fiului ei a înșelat-o și au ajuns astfel la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Acum ceva timp, Ilinca Vandici stârnea reacții în rândul internauților și nu numai, după ce a declarat într-un podcat că ea ar putea să-i ierte orice soțului ei. În plus, spunea că nu-l punea niciodată să facă treburi casnice sau să aibă grijă de copil. Între timp, vedeta a divorțat de tatăl fiului ei, Andrei Neacșu, din cauza infidelității. Acum, ea a subliniat faptul că este în stare să ierte, dar nu acceptă să fie înșelată, motiv pentru care s-a și despărțit de fostul ei partener.

ilinca-vandici-1ilinca-vandici-1

Citește și: Ilinca Vandici și Teo Trandafir, despre bolile cu care se confruntă Delia Matache: „Este o chestie nasoală! Gândiți-vă ce înseamnă asta pentru o cântăreață!”

Citește și: Ilinca Vandici își pregătește fiul de acum pentru adolescență: „Sunt genul de mamă care ia atitudine. Îi explic ce înseamnă dependențele și cât sunt de nocive”/ EXCLUSIV

Citește și: Aris Eram s-a accidentat la sala de fitness și a ajuns de urgență la spital: „M-au cusut. Se deschisese, a trebuit să…” / Cum se simte acum

Citește și: Theo Rose, gest emoționant după moartea lui Neluță Neagu. Cum s-a cunoscut cu celebrul lăutar și ce amintiri au împreună

Ilinca Vandici, despre infidelitatea fostului ei soț, Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a reluat subiectul, de curând, chiar în podcast-ul ei, într-o discuție cu Costel Bojog, un comediant cunoscut din România.

„Costel Bojog: Sunt lucruri greu de iertat, am început să fiu mai înțelegător cu anumite lucruri, nu știi cum te lucrează viața și cum te pune în situații.

Ilinca Vandici: Exact cum mi s-a demonstrat mie, că nu pot să iert chiar orice sau mă rog, la nivel spiritual, în relație cu Dumnezeu și cu mine, da, pentru mine pot să iert, în suflet, dar nu accept.

Costel Bojog: Trebuie să fim îngăduitori cu noi înșine, că e greu, neputințele noastre sunt multe și cerem prea mult de la noi. O să vină un moment în care o să fii mai matur o să gândești altfel și o să treci peste. Dacă nu poți, aia e', a început discuția celor doi.

Cum își motivează Ilinca Vandici declarațiile controversate din trecut

Ilinca Vandici a susținut acum că nu a declarat niciodată că ar trece peste infidelitatea soțului, ci doar că l-ar ierta, lucru pe care, spune ea, l-a și făcut într-un final. Așadar, vedeta nu a acceptat faptul că a fost înșelată, motiv pentru care a și pus capăt căsniciei.

„Ilinca Vandici: Dar știu că o dată ai făcut și o glumă, aveai în spectacol o glumă vis a vis de gafa asta a mea?

Costel Bojog: Nu am făcut-o eu, mi se pare că a făcut-o Raul, un coleg.

Ilinca Vandici: Râdea lumea?

Costel Bojog: Da. Cred că a făcut un story mai degrabă, nu știu dacă era o glumă. Cred că știu despre ce e vorba, e Raul care a făcut, despre înșelat. Sunt unele femei care acceptă această situație.

Ilinca Vandici: Eu nu am zis că accept, am zis că iert, drept urmare uite că nu am acceptat. Pe mine mă interesa dacă a râs lume ala glumă, asta-i important. Dacă România e fericită…', a continuat dialogul dintre Ilinca Vandici și Costel Bojog.

„Mi se pare că e foarte important să avem doza asta de ironie încât să reușim la un moment dat să râdem'

În concluzie, Ilinca Vandici și Costel Bojog sunt de părere că oamenii se grăbesc în a judeca persoanele publice în urma unor declarații care poate, uneori, sunt făcute dintr-o oarecare greșeală. În final, prezentatoarea TV consideră că importantă e și ironia, pentru a ieși din situațiile delicate în viață.

„Costel Bojog: Suntem în vremurile în care toată lumea zice, mărturisește la podcasturi, poveștile oamenilor sunt pe un ecran. Vorbim atât de prost câteodată și e și înregistrat, asta e, ăsta e timpul. Din trei ore de vorbit, sigur zic o prostie.

Ilinca Vandici: Și ești taxat fix pentru aia.

Costel Bojog: Te ia din context, te pune pe social media și îți pun etichetă. Nu ai de unde să știi, sunt doar niște vorbe pe care le regreți.

Ilinca Vandici: Mi se pare că e foarte important să avem doza asta de ironie încât să reușim la un moment dat să râdem', au mai spus ei.

Cum și-a revenit Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu

Divorțul dintre Ilinca Vandici și omul de afaceri lua, în urmă cu un an, pe toată lumea prin surprindere. O povestea ce din afară părea frumoasă ajungea la final. Deși se vedea că suferă, prezentatoarea a ales discreția și a preferat să nu vorbească prea mult despre acest subiect. Grija pentru fiul ei, Zian, a contat cel mai mult în acele momente. Acum, după ce rănile s-au mai vindecat, Ilinca Vandici a dezvăluit cum și-a revenit după divorțul de Andrei Neacșu.

„Nu este o tragedie! Doamne, iartă-mă, oamenii divorţează… Am fost foarte sinceră şi reală cu el, nu am încercat să îi pun fundă şi să împachetez frumos această decizie. A fost un divorţ pe linişte. Știe el ce mi-a făcut!’, a declarat Ilinca Vandici, în podcastul lui Teo Trandafir.

Cu toate astea, prezentatoarea admite că nu i-a fost ușor până a ajuns la acest echilibru și la această perioadă fructoasă pe care o traversează. Și-a dat voie să simtă, să plângă, apoi s-a reinventat.

Mi-am dat voie să simt, să plâng, să fiu vulnerabilă şi să îmi trăiesc durerea. Să dau cu pumnul în pernă… Este o gură de aer de care aveam nevoie, multă lume mă atacă!’, a mai spus ea.

Sursă foto: Captură video, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton