Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pe Internet la o lună după despărțirea de Andrei Neacșu: ”Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, întoarce-te la...”

 Calin Maria Bianca
.

Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pe Internet la o lună după despărțirea de Andrei Neacșu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, au ales să divorțeze și să meargă pe drumuri separate, indiferent de faptul că au un copil împreună. Frumoasa prezentatoare TV a fost cea care a confirmat separarea printr-un anunț pe conturile ei personale, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic despre despărțirea lor. Totuși, Andrei Neacșu s-a filmat recent cu fiul său, petrecând timp de calitate împreună, iar azi, Ilinca Vandici a postat un mesaj ce lasă loc de interpretări!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nu, nu duce pe nimeni cu gândul la o împăcare mesajul postat recent de către Ilinca Vandici, ci este mai degrabă un citat motivațional, prin care frumoasa prezentatoare TV își găsește puterea de a merge mai departe, ca o femeie puternică, așa cum a demonstrat mereu că este, indiferent de situațiile și momentele în care a fost pusă de-a lungul vieții.

ilinca-vandiciilinca-vandici

Citește și: Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: „Am încercat îndelung să ne salvăm relația, dar…”

Citește și: Ce face Andrei Neacșu după despărțirea de Ilinca Vandici. Ea este la emisiune, iar el în vacanță / Imaginile neașteptate de pe contul lui de Instagram

Citește și: Theo Rose, noi imagini cu fiul ei, după ce au fost externați: „Am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să…'. Reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul

Citește și: Maria Ghinea, împușcată în cap de soțul ei, mesaj pentru Dana Roba: „Se va obişnui şi cu aspectul fizic. Este foarte important să…”

Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pe Internet la o lună după despărțirea de Andrei Neacșu

Recent, Ilinca Vandici a făcut publică o poză cu ea, extrem de zâmbitoare și frumoasă, însă cu un mesaj de-a dreptul neașteptat. Nu, nu este unul scris de ea, ci unul în care, cu siguranță, s-a regăsit complet dacă a ales să-l pună la fotografia cu ea și pe conturile ei de socializare. Mai concret, acesta transmite faptul că în orice moment al vieții, oricât de trist sau pierdut te simți, nu trebuie să uiți să 'te întorci la tine' și să trăiești în prezent, nu în trecut sau viitor!

'Dacă te simți pierdut, dezamăgit, confuz, slăbit, întoarce-te la tine, la cine ești tu, acum și aici, și când vei ajunge aici, te vei descoperi pe tine, ca pe o floare de lotus în plină înflorire, frumoasă și puternică, chiar dacă este într-un iaz noroios'- Masaru Emoto. Concluzia: trăiește in prezent și nu uita cât de frumos e sufletul tău!„, este mesajul postat pe Instagram de către Ilinca Vandici.

Ce relație există între Ilinca Vandici și Andrei Neacșu după despărțire

Ilinca Vandici a fost cea care a făcut tristul anunț, la care nimeni nu se aștepta, și anume că relația ei cu Andrei Neacșu s-a încheiat. Sunt căsătoriți din anul 2016, iar din rodul iubirii lor a rezultat și un băiețel în anul 2017, micuțul Zian, care le umple sufletele de bucurie. Ei bine, se pare că problemele le-au bătut la ușă și oricât au încercat, nu au putut să le rezolve, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

Chiar și așa, între ei este o mare legătură, mai ales că au un copil împreună, care are nevoie și de mamă, dar și de tată. Recent, pe contul de Instagram personal al lui Andrei Neacșu au apărut mai multe poze și clipuri video cu micuțul Zian, semn că au petrecut timp de calitate împreună, ceea ce ne duce cu gândul că părinții lui au o relație bazată pe respect de dragul său.

Ilinca Vandici a fost cea care a anunțat despărțirea

Ilinca Vandici a șocat pe toată lumea după, în urmă cu o lună, a postat pe rețelele de socializare un mesaj lung în care anunță că ea și Andrei Neacșu divorțează. Frumoasa prezentatoare TV a ținut să precizeze că nu este o decizie de moment, ci una la care s-a gândit foarte mult, astfel că au picat de comun acord să meargă pe drumuri separate. Cu toate astea, Ilinca Vandici a dat de înțeles încă de pe atunci, prin postarea sa, că ea și Andrei Neacșu vor rămâne în relații bune de dragul copilului pe care-l au împreună, fiind mereu o familie pentru el.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală’, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton