Ilinca Vandici și-a învățat fiul să-și doneze jucăriile copiilor nevoiași: „Nu vreau să-l învăț să pună accent pe lucrurile materiale”

 Ifrim Georgiana
.

Ilinca Vandici și-a învățat fiul să-și doneze jucăriile copiilor nevoiași. Prezentatoarea de la Bravo, ai stil! se bucură de o carieră de succes și de o familie împlinită. În 2017, aceasta a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume un băiețel superb, pe Zian. Într-un interviu recent, Ilinca Vandici a vorbit despre educația pe care i-o oferă fiului ei și cum a reușit să-l convingă să-și doneze o parte dintre jucării.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. În octombrie 2017, aceasta s-a căsătorit cu Andrei Neacșu, împreună cu care are un băiețel. Recent, prezentatoarea a vorbit despre rolul de mamă și despre modul în care îl educă pe Zian. Aceasta a susținut că, de câteva ori pe an, îi sortează jucăriile fiului ei și le donează celor care nu au. Mai mult, se pare că prezentatoarea are parte și de ajutorul lui Zian.

vandici-1vandici-1

Ilinca Vandici și-a învățat fiul să-și doneze jucăriile copiilor nevoiași. Prezentatoarea a mărturisit că băiețelul ei nu este deloc pretențios când vine vorba haine și cadouri. Recent, Zian a împlinit 5 ani și a avut parte de o petrecere de neuitat.

Citește și: Câte operații estetice are Ilinca Vandici:„O dată la un an, o dată la un an și jumătate, îmi pun…'

Citește și: Ce dietă ține Ilinca Vandici:„Mi-e poftă de dulciuri multe, de stafide în ciocolată, ciocolată, cozonac…'

Citește și: Eugen Sabău, românul din Spania care și-a împușcat colegii, a fost eutanasiat!Ultima dorință i-a fost respinsă

Citește și: Cum a reacționat Shakira după ce Pique a fost fotografiat în ipostaze tandre cu noua iubită:”Nu se aștepta la o asemenea trădare”

Ilinca Vandici și-a învățat fiul să-și doneze jucăriile copiilor nevoiași

Prezentatoarea a mărturisit că de 2-3 ori pe an îi sortează hainele și jucăriile fiului ei și le donează copiiilor nevoiași.

„Facem asta nu de 2, chiar de 3 ori pe an. Toate mașinuțele cu care nu se mai joacă, toate mașinuțele pe care le-a lăsat undeva și nu le mai dă importanță neapărat, se adună toate în cutii și se duc mai departe către copii. El știe că se duc către copiii care nu au, din păcate, jucării cu care să se joace.

La început mi-a fost destul de greu să-i explic ca el să înțeleagă și să accepte lucrul ăsta. Pentru că a spus că sunt ale lui și că nu vrea să le dea. După care am început să-i explic… Uite, alți copii, din păcate, nu au mașinuțe, nu au jucării și și-ar dori și ei să se joace. El cum s-ar simți dacă nu ar avea și cineva s-ar gândi să-i dea'. Și mi-a zis că s-ar simți bine și ar fi fericit.

Le sortăm împreună. Dar mai mult el face asta. E una dintre responsabilitățile pe care le are. Însă nu vreau să-i iau ceva și el să nu știe. Că pe urmă mă întreabă. Ce crezi, ține minte fiecare jucărie de unde a primit-o, de la cine, întreabă de anumite jucării', a declarat Ilina Vandici potrivit ego.ro.

„Nu e un copil pretențios'

Ilinca Vandici a mărturisit că vrea să-l învețe pe fiul ei să nu pună accent pe partea materială a vieții.

„Să știi că nu e un copil pretențios. Uite, de exemplu, pe haine nu pune accentul absolut deloc, efectiv nu-l interesează cu ce-l îmbrac. Nu zice că vrea un tricou anume sau un pantalon anume. Și nici nu vreau să-l învăț vreodată să pună preț pe lucrurile astea materiale. În ceea ce privește jucăriile se rezumă, cumva, la pasiunile lui.

Aaa, și noi pentru că probabil i-am luat întotdeauna ce și-a dorit, nu are o nebunie din asta Aa, vine ziua mea, vreau și de aia, și de aia…'. Îl întrebăm Ce vrei de ziua ta?'. Și spune o mașinuță'. Atât. Lucrul care mă bucură', a adăugat prezentatoarea potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton