Imagine emoționantă cu Laura Cosoi însărcinată. Actrița, cu burtica din ce în ce mai mare

 Stamen Diana
.

Vestea că Laura Cosoi este însărcinată a surprins pe toată lumea, iar burtica actriței crește pe zi ce trece. Vedeta a postat pe una dintre rețelele de socializare o imagine emoționantă în care își ține mâna pe burtică. Îmbrăcată în roșu, Laura Cosoi arată perfect, iar gândurile ei se duc în fiecare clipă către fiica ei.

Însărcinată în șase luni, Laura Cosoi arată impecabil, iar asta se poate observa cu ochiul liber. De 8 martie, actrița a făcut o ședință foto absolut emoționant, în care își ține mâna pe burtică. A mai rămas foarte puțin timp până când Laura Cosoi își va putea strânge fetița la piept. Peste doar trei luni, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean vor deveni părinți pentru prima dată.

Imagine emoționantă cu Laura Cosoi însărcinată

Imagine emoționantă cu Laura Cosoi însărcinată

Vedeta are foarte mare grijă de ea în această perioadă

Laura Cosoi are mare grijă de sarcina ei și încearcă să aibă un stil de viață foarte sănătos. Ziua mamei tocmai a trecut, iar această zi a emoționat-o foarte tare pe actriță, mai ales că și ea va fi la rândul ei mamă. Laura Cosoi deja se gândește cum va fi ea ca mamă și cum se va comporta cu fetița ei.

'Îți spuneam că anul acesta am trăit zilele de început de martie altfel, cu o emoție nouă, pentru că fetița mea a schimbat totul. Voi fi la rândul meu mamă, lucrurile vor urma un alt curs, în primul rând pentru mine și Cosmin, dar și pentru cei din jur. Iată, mama mea va deveni bunica. 🙂 Încerc să fiu foarte disciplină în perioada sarcinii, să iau lucrurile pas cu pas, însă în aceste zile a fost mai greu decât de obicei să îmi stăpânesc imaginația. Îmi trecea prin cap gândul că „ce bine că voi avea fetiță, va purta și ea mărțișoare'. Iar de Ziua Mamei oare cum va fi?', a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton