Imaginea uitată cu sărutul pasional dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu. De ce a refuzat Andreea Marin să fie în locul actriței

 Miniosu Alexandra
.

Imaginea uitată cu sărutul pasional dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu a revenit în atenția publicului, după ce cea dintâi a anunțat divorțul de istoricul Adrian Cioroianu. Poza cu cele două vedete a fost făcută acum mai bine de 10 ani, pentru o ședință foto dintr-o revistă mondenă, și continuă și astăzi să facă furori. Iată de ce a refuzat Andreea Marin să fie în locul actriței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Imaginea uitată cu sărutul pasional dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu pune și acum pe jar mintea bărbaților. Cele două au acceptat să pozeze în ipostaza senzuală, acum mai bine de 10 ani, pentru o ședință foto realizată pentru o ședință mondenă. În locul actriței ar fi trebuit să fie Andreea Marin, însă fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize' a refuzat din start ideea.

daniela-nanedaniela-nane

Citește și: Daniela Nane a fost surprinsă sărutându-se pe stradă cu tânărul tenor Octavian Ene. Cum a reacționat Adrian Cioroianu

Citește și: Daniela Nane, noi detalii despre adopția Fatimei, fetița pianistei Ioana Maria Lupașcu: „O știu de la trei ani! Am întrebat-o înainte și…”

Citește și: Câți bani primește Claudia Pătrășcanu de la Gabi Bădălău pentru cei doi copii: „Dacă tu poți să trăiești cu atât…'. L-a chemat în instanță pentru majorarea pensiei alimentare

Citește și: „Nu mai e treaba mea dacă Deea e fericită acum. Vorbim exagerat…”. În ce relații sunt Dinu Maxer și Deea Maxer, după ce și-au refăcut viața cu alți parteneri

Imaginea uitată cu sărutul pasional dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu

Daniela Nane (52 de ani) a ajuns din nou în atenția presei, după ce a anunțat divorțul de istoricul Adrian Cioroianu, după 8 ani de căsnicie. Vestea a venit la scurt timp după ce îndrăgita actriță a fost surprinsă sărutându-se pe stradă cu tenorul Octavian Ene (30 de ani).

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane', a transmis actrița, anunțând public despărțirea de fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu (57 de ani).

Adrian Cioroianu, însă, nu a dorit să facă niciun comentariu legat de declarațiile despre divorț ale Danielei Nane.

„Vreți să vorbim de criza din Egipt sau despre ce? Dacă vreți să vorbim despre Israel, putem să vorbim…', a transmis istoricul, potrivit Mediaflux.

De ce a refuzat Andreea Marin să fie în locul actriței

Acum mai bine de 10 ani, Daniela Nane și Mihaela Rădulescu au acceptat să fie fotografiate în timp ce se sărută pasional, pentru un pictorial realizat de revista Tabu. La acea vreme, se spunea că Andreea Marin ar fi trebuit să fi fost în locul actriței, însă vedeta a refuzat.

„Nu mi-a plăcut tema în sine. Însemnă doua femei care se sărutau. Or, asta este o postura, așa le-am explicat și lor, care pe mine nu mă reprezintă. Nici măcar nu-mi doresc să fac așa ceva. Ei vor să fac ceva îndrăzneț, însă eu sunt un om cu un alt principiu de viață', spunea Andreea Marin la acea vreme.

Sărutul celor două dive a făcut furori în rândul bărbaților. Se pare că, inițial, sărutul ar fi trebuit să aibă loc între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, dar cea dintâi nu a fost de acord sub nicio formă.

„Şefii din acea vreme de la revista cu pricina, intenționau să spargă vânzările cu o serie de poze care ar fi făcut înconjurul ţării la acea vreme! Cu Andreea Marin și cu Mihaela Rădulescu. Dacă Mihaela, fire trăsnită și nonconformistă, a acceptat nebunia, neinteresând-o dacă se săruta cu Andreea, sau cu vreo altă persoană publică, Andreea Marin a refuzat din start ideea', a declarat un fost angajat al revistei, acum câțiva ani, pentru Libertatea.

Poza cu sărutul lor a stârnit un val de controverse

La scurt timp după poza incendiară, Daniela Nane a ieșit în față cu unele lămuriri. Aceasta a ținut să menționeze că sărutul dintre ea și Mihaela Rădulescu nu făcea aluzie la comunitatea gay și că a fost, de fapt, o ironie referitoare la sărutul dintre cântărețele Britney Spears și Madonna de la gala MTV Video Music Awards 2003.

„Mi s-a spus astăzi că cineva folosește și numele meu în încercarea de a-și rezolva problemele. Din respect pentru adevăr și pentru valorile pe care le promovez, aș dori să spun că respectivul pictorial din Tabu nu avea nicio legătură cu comunitatea gay, coperta era doar o trimitere ironică și amuzantă la foarte recentul sărut dintre Britney Spears și Madonna din acea perioadă (ca dovadă, a se vedea fotografiile din pictorial)', a transmis actrița, în 2015, pe pagina ei de Facebook.

Mihaela Rădulescu, mesaj tranșant după reacțiile provocate de poza cu Daniela Nane

Și Mihaela Rădulescu a transmis apoi un mesaj similar, susținând că a fost doar un rol și că poza nu are nicio legătură cu comunitatea LGBT.

„Au găsit poza cu sărutul dintre mine și Daniela Nane. Minunat! Culmea, acum vreo… 13 ani, era un manifest pentru deschidere, pentru ei, cei care au sărit de… fund în sus, azi. Iată și poza cu mine cheală, jucând rolul unui călugăr budhist, tot într-un pictorial din TABU. Și niscaiva poze din cele 6 filme în care am jucat diverse roluri, din videoclipuri sau campanii sociale, unde am mâncat și bătaie, că să lupt împotrivă violentei domestice, iată tot spre binele unor femei care azi mă hulesc.

Ce mai contează, eu sigur nu-s nici lesbiana, nici cheala, nici călugăr, nici luptătoare la Revoluția din Timișoara ( în filmul „15' eram:), nici iubita lui Tudor Chirila (în filmul „Legături bolnăvicioase' eram), nici n-am murit căsăpită de un ucigaș în serie (în filmul „Fall down dead' am murit groaznic).

Mai rămâne să mai decupeze și vreo 2-3 pagini din cărțile mele de ficțiune, unde personajele trăiesc și spun lucruri… vai, teribile și… pac, mai avem niște știri din… universuri paralele. Mai, oameni buni, faceți diferență intre roluri și viață, intre campanii sociale și îndrăzneală, între știre și golăneală de ziar ieftin.

Să nu-mi spuneți că îl credeți mort pe Di Caprio, numai pentru că v-ați uitat la „Titanic' și nici că vreți să-l vedeți arestat de DNA și pe Jason Statham, că prea și-a făcut de cap cu recuperările alea de bani. Wake up, People! Trăiți viață, nu știrile!', explica Mihaela Rădulescu, tot în 2015, pe Facebook.

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, după 8 ani de căsnicie

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, după 8 ani de mariaj. Cei doi s-au căsătorit în 2016. Aceasta nu a fost însă prima căsnicie a actriței. Aceasta a mai fost măritată în trecut cu omul de afaceri Viorel Popa, împreună cu care are un fiu, pe nume Codrin. Aceștia au ajuns însă la despărțire în 2002.

În momentul de față, Daniela Nane lucrează ca actriță la Teatrul L.S. Bulandra' din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII. Octavian Ene, cel cu care a fost surprinsă artista sărutându-se, e tenor la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde Daniela Nane este director artistic. Aceasta mai activează și ca solist și la Grupul vocal de muzică bizantină Anton Pan și e doctorand la Universitatea Națională de Muzică București.

Sursă foto: Unica, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton