Imaginea virală a Cupei Mondiale la Fotbal. Președintele Putin, un „domn”, singurul care s-a adăpostit de ploaia torențială sub umbrelă!

.

După un meci senzațional, în care ambele echipe au jucat până la ultima fărâmă de energie, echipa Franței a câștigat Cupa Campionilor. Imaginea virală a Cupei Mondiale la Fotbal a fost însă alta, furnizată de nimeni altul decât președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Momentul fluierului final și bucuria nemărginită a jucătorilor Franței.


După două reprize care le-au pus atât jucătorilor, cât și spectatorilor nervii la grea încercare, într-un final încărcat de emoție, echipa Franței a învins-o pe ce a Croației cu scorul de 4-2, câștigând Cupa Campionilor Mondiali. Imaginea virală a Cupei Mondiale nu a fost cea în care căpitanul echipei franceze a ridicat trofeul deasupra capului, ci una absolut ilară, furnizată de însuși Vladimir Putin, președintele Rusiei, gazda evenimentului.

Președintele Putin, singur sub umbrelă!


După ce, pe toată perioada Cupei Mondiale a fost prăpăd în toată Europa, unde ploile n-au iertat pe nimeni, iată că, odată cu fluierul final al ultimei partide, ca la un semn, s-a deschis cerul și o ploaie torențială s-a abătut cu furie asupra tuturor. În acel moment, pe gazon se aflau cele două echipe și oficialii țărilor participante. Primul la rând, președintele Vladimir Putin, alături de președintele Franței, Emmanuel Macron și președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarović.


Lângă Vladimir Putin, Emmanuel Macron, Kolinda Grabar-Kitarović și Gianni Infantino suportă cu stoicism ploaia torențială.

În nici un minut, bodyguarzii președintelui rus s-au repezit spre el și l-au protejat cu o umbrelă imensă, din care se scurgea apa direct în capul președintelui Macron. Atât el, cât și președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, și președintele FIFA, Gianni Infantino, erau uzi până la piele, dar nu părea să le pese, în euforia generală. În timp ce Putin, un „domn’, le strângea mâinile jucătorilor și le înmâna medaliile de la adăpostul umbrelei, ceilalți trei, murați de ploaie, își exteriorizau bucuria la maximum, strângându-i în brațe pe jucătorii la fel de uzi ca ei.


Putin sub umbrelă, ceilalți în ploaie!

La fel de memorabil a fost momentul în care Vladimir Putin a privit scena, nevenindu-i parcă să creadă că doamna Kolinda Grabar-Kitarovicdar rezistă în ploaia care turna fără contenire, dar nu s-a gândit o secundă să-i ofere umbrela lui. În cele din urmă, au apărut umbrelele și pentru ceilalți oficiali, dar era deja mult prea târziu…

Mult prea târziu, umbrele pentru toată lumea…

Pe Twitter, comentariile acide nu au întârziat să apară: „O singură umbrelă pregătită? Serios?’, „Este Moscova lui Putin… așa că e umbrela lui Putin’, „Amintirea mea legată de Cupa Mondială: Putin stă sub umbrelă, îi lasă pe ceilalți să se ude până la piele’, „Nu există o imagine mai bună decât cea în care Putin stă sub umbrelă, iar Macron și Kolinda Grabar-Kitarović se udă până la piele’, „Putin este atât de puternic încât a invocat ploaia peste ceilalți oficiali’, dar pe președintele rus, vorba aia, nici ploaia nu-l atinge, darmite jignirile unor neica-nimeni de pe internet!

Foto: Hepta, Northfoto