La mulți ani, Oana Sîrbu! Artista a împlinit 50 de ani/ IMAGINI INEDITE

.

O jumătate de secol a trecut peste Oana Sîrbu fără să lase o urmă. Artista, pe care românii o iubesc mai ales grație rolului din 'Liceenii', interpretat alături de Ștefan Bănică Jr, împlinește, azi, 50 de ani. 

Nici chipul, nici trupul și nici pofta de viață nu-i trădează vârsta actriței care, într-un interviu pentru Libertatea, spunea că, deși specială, aniversarea de azi nu va avea nimic special. Cu excepția tortului pe care i l-a pregătit mătușa ei în vârstă de … 92 de ani.


Nu mi se pare o aniversare specială’, diferită de altele, motiv pentru care nu mă pregătesc nicicum. Ori merg într-o excursie în Munții Măcinului, ori merg să-l ascult pe Sorin Zlat la Green Hours.

Mămica lui Alex Stelian, un băiețel în vârstă de 11 ani și jumătate, Oana Sîrbu povestea pentru VIVA! că este recunoscătoare pentru viața pe care o are.


De câte ori i se spune că arată minunat, Oana este modestă, ca de obicei: ‘Imi spune multa lume asta, dar eu nu imi dau seama… Nu sesizez schimbarea, pentru ca am avut dintotdeauna o fire jucausa, dar cred ca implinirea cea mare care se observa se datoreaza faptului ca Alex Stelian a venit in viata mea.’